Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Επερώτηση”ΔΥΝΑΜΗΣ ΒΟΛΟΥ” για την λειτουργία Βιολογικού Καθαρισμού
Επερώτηση”ΔΥΝΑΜΗΣ ΒΟΛΟΥ” για την λειτουργία Βιολογικού Καθαρισμού

Επερώτηση”ΔΥΝΑΜΗΣ ΒΟΛΟΥ” για την λειτουργία Βιολογικού Καθαρισμού

Πρόταση Ειδικής Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου

Επερώτηση κατέθεσε η δημοτική παράταξη “ΔΥΝΑΜΗ ΒΟΛΟΥ” για την λειτουργία Βιολογικού Καθαρισμού, με παράλληλη πρόταση για ειδική, διευρυμένη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Στην επερώτηση αναφέρεται: “Με ημερομηνία 31.01.17, επίσημη της αρμόδιας υπηρεσίας της Περιφερειακής Ενότητας ς αναφέρει τεκμηριωμένα, μεταξύ άλλων, ότι τα δείγματα που ελήφθησαν σε απόλυτη συνεργασία με τη κατέδειξαν σημαντικές υπερβάσεις των ορίων που θέτει η περιβαλλοντική στην εκροή επεξεργασμένου λύματος, στο φρεάτιο δειγματοληψίας πριν τον υποθαλάσσιο αγωγό.

Επειδή τίθενται ζητήματα δημόσιας υγείας και προστασίας του περιβάλλοντος, ερωτάται η Δημοτική Αρχή: ποια είναι τα αποτελέσματα των δειγματοληπτικών ελέγχων της που έγιναν στις 14 Δεκεμβρίου 2016 από κοινού με την ;”

Πρόταση Ειδικής Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου

Προτείνουμε ειδική διευρυμένη Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα τη λειτουργία, αναβάθμιση του Βιολογικού Καθαρισμού, με τη συμμετοχή όλων των αρμοδίων υπηρεσιών του Δήμου/ΔΕΥΑΜΒ και συμμετοχή ς, Τ και άλλων αρμόδιων και ενδιαφερόμενων φορέων.

Η αποτελεσματική λειτουργία του Βιολογικού Καθαρισμού αποτελεί υψίστης σημασίας για την πόλη μας. Θεωρούμε ότι , Περιφέρεια, ΤΕΕ και όλοι οι αρμόδιοι και ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συνεργαστούν για το σημαντικότατο αυτό ζήτημα που αφορά τη δημόσια υγεία και την προστασία του Παγασητικού μας. Η στείρα αντιπαλότητα μόνο κακό προκαλεί στην πόλη μας.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση