Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Επερώτηση”ΔΥΝΑΜΗΣ ΒΟΛΟΥ” για την λειτουργία Βιολογικού Καθαρισμού
Επερώτηση”ΔΥΝΑΜΗΣ ΒΟΛΟΥ” για την λειτουργία Βιολογικού Καθαρισμού

Επερώτηση”ΔΥΝΑΜΗΣ ΒΟΛΟΥ” για την λειτουργία Βιολογικού Καθαρισμού

Πρόταση Ειδικής Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου

Επερώτηση κατέθεσε η δημοτική παράταξη “ΔΥΝΑΜΗ ΒΟΛΟΥ” για την λειτουργία Βιολογικού Καθαρισμού, με παράλληλη πρόταση για ειδική, διευρυμένη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Στην επερώτηση αναφέρεται: “Με ημερομηνία 31.01.17, επίσημη ανακοίνωση της αρμόδιας υπηρεσίας της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας αναφέρει τεκμηριωμένα, μεταξύ άλλων, ότι τα δείγματα που ελήφθησαν σε απόλυτη συνεργασία με τη ΔΕΥΑΜΒ κατέδειξαν σημαντικές υπερβάσεις των ορίων που θέτει η στην εκροή επεξεργασμένου λύματος, στο φρεάτιο δειγματοληψίας πριν τον υποθαλάσσιο αγωγό.

Επειδή τίθενται ζητήματα δημόσιας υγείας και προστασίας του περιβάλλοντος, ερωτάται η Δημοτική Αρχή: ποια είναι τα αποτελέσματα των δειγματοληπτικών ελέγχων της ΔΕΥΑΜΒ που έγιναν στις 14 Δεκεμβρίου 2016 από κοινού με την Περιφέρεια;”

Πρόταση Ειδικής Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου

Προτείνουμε ειδική διευρυμένη Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα τη λειτουργία, αναβάθμιση του Βιολογικού Καθαρισμού, με τη συμμετοχή όλων των αρμοδίων υπηρεσιών του Δήμου/ΔΕΥΑΜΒ και συμμετοχή Περιφέρειας, ΤΕΕ και άλλων αρμόδιων και ενδιαφερόμενων φορέων.

Η αποτελεσματική λειτουργία του Βιολογικού Καθαρισμού αποτελεί υψίστης σημασίας για την πόλη μας. Θεωρούμε ότι Δήμος, Περιφέρεια, ΤΕΕ και όλοι οι αρμόδιοι και ενδιαφερόμενοι φορείς θα πρέπει να συνεργαστούν για το σημαντικότατο αυτό ζήτημα που αφορά τη δημόσια υγεία και την προστασία του Παγασητικού μας. Η στείρα αντιπαλότητα μόνο κακό προκαλεί στην πόλη μας.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση