Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Επερώτηση”ΔΥΝΑΜΗΣ ΒΟΛΟΥ” για την λειτουργία Βιολογικού Καθαρισμού
Επερώτηση”ΔΥΝΑΜΗΣ ΒΟΛΟΥ” για την λειτουργία Βιολογικού Καθαρισμού

Επερώτηση”ΔΥΝΑΜΗΣ ΒΟΛΟΥ” για την λειτουργία Βιολογικού Καθαρισμού

Πρόταση Ειδικής Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου

Επ κατέθεσε η δημοτική παράταξη “ΔΥΝΑΜΗ ΒΟΛΟΥ” για την λειτουργία Βιολογικού Καθαρισμού, με παράλληλη πρόταση για ειδική, διευρυμένη του Δημοτικού Συμβουλίου.

Στην επ αναφέρεται: “Με ημερομηνία 31.01.17, επίσημη ανακοίνωση της αρμόδιας υπηρεσίας της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας αναφέρει τεκμηριωμένα, μεταξύ άλλων, ότι τα δείγματα που ελήφθησαν σε απόλυτη με τη κατέδειξαν σημαντικές υπερβάσεις των ορίων που θέτει η περιβαλλοντική στην εκροή επεξεργασμένου λύματος, στο φρεάτιο δειγματοληψίας πριν τον υποθαλάσσιο αγωγό.

Επειδή τίθενται ζητήματα δημόσιας υγείας και προστασίας του περιβάλλοντος, ερωτάται η Δημοτική Αρχή: ποια είναι τα αποτελέσματα των δειγματοληπτικών ελέγχων της που έγιναν στις 14 Δεκεμβρίου 2016 από κοινού με την ;”

Πρόταση Ειδικής Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου

Προτείνουμε ειδική διευρυμένη Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα τη λειτουργία, αναβάθμιση του Βιολογικού Καθαρισμού, με τη συμμετοχή όλων των αρμοδίων υπηρεσιών του Δήμου/ΔΕΥΑΜΒ και συμμετοχή ς, ΤΕΕ και άλλων αρμόδιων και ενδιαφερόμενων φορέων.

Η αποτελεσματική λειτουργία του Βιολογικού Καθαρισμού αποτελεί υψίστης σημασίας για την πόλη μας. Θεωρούμε ότι , Περιφέρεια, ΤΕΕ και όλοι οι αρμόδιοι και ενδιαφερόμενοι φορείς θα πρέπει να συνεργαστούν για το σημαντικότατο αυτό ζήτημα που αφορά τη δημόσια υγεία και την προστασία του Παγασητικού μας. Η στείρα αντιπαλότητα μόνο κακό προκαλεί στην πόλη μας.

"Αλιεύοντας" την είδηση