Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Επερώτηση”ΔΥΝΑΜΗΣ ΒΟΛΟΥ” για την λειτουργία Βιολογικού Καθαρισμού
Επερώτηση”ΔΥΝΑΜΗΣ ΒΟΛΟΥ” για την λειτουργία Βιολογικού Καθαρισμού

Επερώτηση”ΔΥΝΑΜΗΣ ΒΟΛΟΥ” για την λειτουργία Βιολογικού Καθαρισμού

Πρόταση Ειδικής Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου

Επερώτηση κατέθεσε η δημοτική παράταξη “ΔΥΝΑΜΗ ΒΟΛΟΥ” για την λειτουργία Βιολογικού Καθαρισμού, με παράλληλη πρόταση για ειδική, διευρυμένη του Δημοτικού Συμβουλίου.

Στην επερώτηση αναφέρεται: “Με 31.01.17, επίσημη ανακοίνωση της αρμόδιας υπηρεσίας της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας αναφέρει τεκμηριωμένα, μεταξύ άλλων, ότι τα δείγματα που ελήφθησαν σε απόλυτη συνεργασία με τη κατέδειξαν σημαντικές υπερβάσεις των ορίων που θέτει η περιβαλλοντική νομοθεσία στην εκροή επεξεργασμένου λύματος, στο φρεάτιο δειγματοληψίας πριν τον υποθαλάσσιο αγωγό.

Επειδή τίθενται ζητήματα δημόσιας υγείας και προστασίας του περιβάλλοντος, ερωτάται η Δημοτική Αρχή: ποια είναι τα αποτελέσματα των δειγματοληπτικών ελέγχων της που έγιναν στις 14 Δεκεμβρίου 2016 από κοινού με την ;”

Πρόταση Ειδικής Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου

Προτείνουμε ειδική διευρυμένη Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα τη λειτουργία, αναβάθμιση του Βιολογικού Καθαρισμού, με τη συμμετοχή όλων των αρμοδίων υπηρεσιών του Δήμου/ΔΕΥΑΜΒ και συμμετοχή Περιφέρειας, ΤΕΕ και άλλων αρμόδιων και ενδιαφερόμενων φορέων.

Η αποτελεσματική λειτουργία του Βιολογικού Καθαρισμού αποτελεί υψίστης σημασίας για την πόλη μας. Θεωρούμε ότι Δήμος, , ΤΕΕ και όλοι οι αρμόδιοι και ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συνεργαστούν για το σημαντικότατο αυτό ζήτημα που αφορά τη δημόσια και την προστασία του Παγασητικού μας. Η στείρα αντιπαλότητα μόνο κακό προκαλεί στην πόλη μας.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Αντικατάσταση παλαιών υδρομετρητών με νέα «έξυπνα υδρόμετρα» στον Δήμο Ρήγα Φεραίου - https://t.co/91ijCbd0RW… -

  • Εκπαιδευτικό πρόγραμμα «#Αγγλικά στο #Νηπιαγωγείο: Προς μια Πολυγλωσσική Εκπαίδευση» - https://t.co/7re6IZCmGM… -

  • Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο τουρνουά βόλεϊ γυναικών του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 - https://t.co/05RmD4w1fr… -

"Αλιεύοντας" την είδηση