Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Eπερώτηση Μιχ. Μιτζικού για τις απευθείας αναθέσεις του Δήμου Βόλου
Eπερώτηση Μιχ. Μιτζικού για τις απευθείας αναθέσεις του Δήμου Βόλου

Eπερώτηση Μιχ. Μιτζικού για τις απευθείας αναθέσεις του Δήμου Βόλου

Eπερώτηση κτέθεσε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “ΔΥΑΜΗ ΒΟΛΟΥ” για τις απευθείας αναθέσεις και παράλληλα αίτημα κατάθεσης αναλυτικού πίνακα των απευθείας αναθέσεων στο Συμβούλιο.

Χαρακτηριστικά ο κ. αναφέρει: “Κύριε Πρόεδρε,

Έπειτα την έγγραφη (Hμερ. 26.10.2016/Αριθ. Πρωτ. 93278), του Σωματείου Χειριστών Ιδιοκτητών Μηχανημάτων Εκτελέσεως Τεχνικών Έργων στο Δημοτικού Συμβούλιο, στις 12 οεμβρίου 2016 καταθέσαμε επερώτηση και ζητήσαμε, μεταξύ άλλων,

« να κατατεθεί στα Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου αναλυτικός πίνακας όλων των απευθείας αναθέσεων της Δημοτικής Αρχής για τα έτη 2015 και 2016 (έως 12/11/16) ».

Μέχρι σήμερα, ο αναλυτικός πίνακας όλων των απευθείας αναθέσεων δεν έχει κατατεθεί στο Συμβούλιο.

Επειδή πρόκειται για ζήτημα ς, ιδιαίτερα για τους επαγγελματίες και επιχειρήσεις του Δήμου μας, επανερχόμαστε και ζητούμε :

Να κατατεθεί στα Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου αναλυτικός πίνακας όλων των απευθείας αναθέσεων της Δημοτικής Αρχής (συμπεριλαμβανομένων όλων των Νομικών Προσώπων του Δήμου) για τα έτη 2015, 2016 και (έως 15/07/17) με μνεία στον εν λόγω πίνακα των απευθείας αναθέσεων, το ποσό της ανάθεσης, το όνομα και την έδρα του εκάστοτε επαγγελματία ή επιχείρησης.”

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση