Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Επερώτηση Mιχ. Μιτζικού για το έλλειμμα στο Ταμείο Δήμου Βόλου
Επερώτηση Mιχ. Μιτζικού για το έλλειμμα στο Ταμείο Δήμου Βόλου

Επερώτηση Mιχ. Μιτζικού για το έλλειμμα στο Ταμείο Δήμου Βόλου

 

 

Επερώτηση κατέθεσε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΔΥΑΜΗ ΒΟΛΟΥ» Mιχ. Μιτζικός προς τη δημοτική αρχή για το έλλειμμα στο Ταμείο Δήμου Βόλου.

Στην επερώτηση αναφέρεται:

“Κύριε Πρόεδρε,

Στις 3 Αυγούστου καταθέσαμε επερώτηση όπου κάναμε αναφορά στο σοβαρότατο ζήτημα του μματος στο Ταμείο του Δήμου μας καθώς και στην μη απόδοση χρημάτων σε αυτό, έπειτα από εισπράξεις από εμπόρους και παραγωγούς των Λαϊκών Αγορών.

Μέχρι σήμερα η επερώτησή μας δεν έχει απαντηθεί.

Το έλλειμμα στο Ταμείο φέρεται να είναι της τάξης του ποσού των 270.000 . Δημοσιεύματα στον Τύπο αναφέρουν για πιθανόν μεγαλύτερο μματος στο δημοτικό Ταμείο.

Eρωτάται η Δημοτική Αρχή :

 

  1. Ποιό είναι το οριστικό ποσό ελλείμματος στο Ταμείο του Δήμου μας σύμφωνα με τις μέχρι σήμερα έρευνες από τις αρμόδιες Αρχές ;

 

  1. Έχει δοθεί εντολή στην ομική Υπηρεσία του Δήμου να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες και άσκηση όλων των προβλεπόμενων ενδίκων μέσων ενώπιον των αρμόδιων δικαστικών Αρχών και ιδιαίτερα εκείνων των ενεργειών και ενδίκων μέσων με σκοπό την άμεση ανάκτηση του δημοτικού χρήματος από τους υπαίτιους στην υπόθεση αυτή ς ;

 

  1. Ποιά τα ελέγχου που έχουν ληφθεί από την Δημοτική Αρχή ώστε να μην υπάρχουν στο μέλλον φαινόμενα ς του δημοτικού χρήματος ;”
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση