Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Επερώτηση Mιχ. Μιτζικού για το έλλειμμα στο Ταμείο Δήμου Βόλου
Επερώτηση Mιχ. Μιτζικού για το έλλειμμα στο Ταμείο Δήμου Βόλου

Επερώτηση Mιχ. Μιτζικού για το έλλειμμα στο Ταμείο Δήμου Βόλου

 

 

Επερώτηση κατέθεσε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΔΥΝΑΜΗ ΒΟΛΟΥ» Mιχ. Μιτζικός προς τη δημοτική αρχή για το έλλειμμα στο Ταμείο Δήμου Βόλου.

Στην επερώτηση αναφέρεται:

«Κύριε Πρόεδρε,

Στις 3 Αυγούστου 2016 καταθέσαμε επερώτηση όπου κάναμε αναφορά στο σοβαρότατο ζήτημα του ελλείμματος στο Ταμείο του Δήμου μας καθώς και στην μη απόδοση χρημάτων σε αυτό, έπειτα από εισπράξεις από εμπόρους και παραγωγούς των Λαϊκών Αγορών.

Μέχρι σήμερα η επερώτησή μας δεν έχει απαντηθεί.

Το έλλειμμα στο Ταμείο φέρεται να είναι της τάξης του ποσού των 270.000 ευρώ. Δημοσιεύματα στον Τύπο αναφέρουν για πιθανόν μεγαλύτερο ποσό ελλείμματος στο δημοτικό Ταμείο.

Eρωτάται η Δημοτική Αρχή :

 

  1. Ποιό είναι το οριστικό ποσό ελλείμματος στο Ταμείο του Δήμου μας σύμφωνα με τις μέχρι σήμερα έρευνες από τις αρμόδιες Αρχές ;

 

  1. Έχει δοθεί εντολή στην Νομική Υπηρεσία του Δήμου να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες και άσκηση όλων των προβλεπόμενων ενδίκων μέσων ενώπιον των αρμόδιων δικαστικών Αρχών και ιδιαίτερα εκείνων των ενεργειών και ενδίκων μέσων με σκοπό την άμεση ανάκτηση του δημοτικού χρήματος από τους υπαίτιους στην υπόθεση αυτή υπεξαίρεσης ;

 

  1. Ποιά τα μέτρα ελέγχου που έχουν ληφθεί από την Δημοτική Αρχή ώστε να μην υπάρχουν στο μέλλον φαινόμενα υπεξαίρεσης του δημοτικού χρήματος ;»
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ο εορτασμός των Αγίων Αντωνίου και Αθανασίου στην Μητρόπολη Δημητριάδος - https://t.co/HpaiVLnDQn -

  • Πέθανε 69χρονη στα Καλά Νερά και ο σκύλος της έκοψε κομμάτια - https://t.co/FmpBsrGTZU -

  • Βουλή: Δεκτό το νομοσχέδιο για τα ΑΕΙ - https://t.co/jhoHUObupv -

"Αλιεύοντας" την είδηση