Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Επέκταση δικτύου φυσικού αερίου σε Ν. Αγχίαλο και Μικροθήβες
Επέκταση δικτύου φυσικού αερίου σε  Ν. Αγχίαλο και Μικροθήβες

Επέκταση δικτύου φυσικού αερίου σε Ν. Αγχίαλο και Μικροθήβες

Τον δήμαρχο   επισκέφτηκαν σήμερα, ο γενικός διευθυντής της ΕΔΑ ΘΕΣΣ,  Λεωνίδας Μπακούρας και η διευθύντρια Ανάπτυξης & έων Συνδέσεων, Ευθυμία Καλογήρου και μεταξύ των άλλων θεμάτων συζήτησαν την επέκταση του δικτύου φυσικού αερίου στην Δημοτική Κοινότητα . Αγχιάλου και της πρώην κοινότητας Μικροθηβών, η οποία θα ολοκληρωθεί παρέχοντας στους δημότες τη δυνατότητα σύνδεσης εντός του α' εξαμήνου του 2019.

Ο Αχ.  , τόνισε ότι θα ανατεθεί  στην Τεχνική υπηρεσία του Δήμου να προβεί στις απαραίτητες μελέτες για την σχετική χρήσης χώρου της Ν. Αγχιάλου από την ΕΔΑ ΘΕΣΣ για την εγκατάσταση σταθμού υποβιβασμού πίεσης ΙRI.

Επίσης, αναφέρθηκε στην ανάγκη ενεργος των ήδη τοποθετημένων μετρητών για 7 δημοτικά κτίρια τα οποία είναι ολοκληρωμένα προς τροφοδότηση από την ΕΔΑ ΘΕΣΣ.

Μεταξύ των δύο πλν συμφωνήθηκε στο διάστημα του καλοκαιριού να προγραμματιστούν και να οριστικοποιηθούν οι επεκτάσεις του δικτύου σε υφιστάμενες και νέες περιοχές του Δήμου και να υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις στις αρχές του Φθινοπώρου σε κοινή Τύπου.

Στο μεταξύ σήμερα το απόγευμα ο κ. δέχθηκε στο το Δ.Σ. του Συλλόγου Αρτοποιών και ενημερώθηκε για ζητήματα που τους απασχολούν.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση