Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Επαναβεβαίωση ΕΡΓΟΣΕ για την επαναχάραξη της ηλεκτροκίνησης Βόλου-Λάρισας
Επαναβεβαίωση ΕΡΓΟΣΕ για την επαναχάραξη της ηλεκτροκίνησης Βόλου-Λάρισας

Επαναβεβαίωση ΕΡΓΟΣΕ για την επαναχάραξη της ηλεκτροκίνησης Βόλου-Λάρισας

Επαναβεβαιώνεται από την ΕΡΓΟΣΕ η επαναχάραξη της γραμμής του ΟΣΕ -Λάρισας, ώστε να απαλλαγεί η Νέα Ιωνία από το «S» των γραμμών που τριχοτομούν μέχρι σήμερα την πόλη προκαλώντας πολλαπλά προβλήματα, αλλά και θανατηφόρα δυστυχήματα.

Σύμφωνα με την απάντηση της εταιρίας σε σχετική ερώτηση των βουλευτών της ΝΔ Κ. Καραμανλή και Χ. Κέλλα στη Βουλή, μετά από διαβούλευση με τους της πόλης, η ΕΡΓΟΣΕ ενέκρινε τις προτάσεις για την επαναχάραξη και την απομάκρυνση των γραμμών από τη Ν. Ιωνία, στο πλαίσιο της ηλεκτροκίνησης της γραμμής -Λάρισας.

Στην ίδια απάντηση υπογραμμίζονται τα προβλήματα που είχε προκαλέσει επί δεκαετίες ο λανθασμένος σχεδιασμός, οι παραλείψεις και οι αστοχίες του τεχνικού σχεδιασμού του πρόσφατου παρελθόντος, ενώ αναλύεται το χρονοδιάγραμμα των παρεμβάσεων για την ολοκλήρωση, καθώς και η διαβεβαίωση για τη διασφαλισμένη και επαρκή του έργου συνολικά.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση