Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Επανακατάρτιση όρων για το γκαράζ Φιλελλήνων ενέκρινε η Οικονομική Επιτροπή
Επανακατάρτιση όρων για το γκαράζ Φιλελλήνων ενέκρινε η Οικονομική Επιτροπή

Επανακατάρτιση όρων για το γκαράζ Φιλελλήνων ενέκρινε η Οικονομική Επιτροπή

Επανακατάρτιση όρων για το γκαράζ Φιλελλήνων ενέκρινε η στη σημερινή κατεπείγουσα συνεδρίαση.Συγκεκριμένα  εγκρίθηκε ομόφωνα  η  επανακατάρτιση όρων και σύνταξη ς του έργου: «Πολυώροφο κτίριο στάθμευσης αυτοκινήτων στη διασταύρωση των οδών Δημητριάδος-Φιλελλήνων», προϋπολογισμού 2.400.000 €.

Στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής συμμετείχαν μόνο σύμβουλοι της πλειοψηφίας και το κατεπείγον της συνεδρίασης οφείλεται στο να ληφθεί για να γίνει ξανά η του έργου, μετά τον πρώτο διαγωνισμό που είχε αποβεί άγονος,  αφού δεν είχαν κατατεθεί προσφορές.

Έκτατη συνεδρίαση της ΕΠΖ

Στη συνέχεια έκτακτα συνεδρίασε και η , μόνο με τους συμβούλους της πλειοψηφίας και ενέκρινε κατά πλειοψηφία της Επιτροπής Βιώσιμης Κινητικότητας (ΕΒΚ), για στάθμευσης για τα οχήματα της Αστυνομίας, στην οδό 28ης Οκτωβρίου.

Η απόφαση της ΕΒΚ  αφορά στη μείωση  θέσεων στάθμευσης για δύο οχήματα και δύο μοτοσικλέτες της Αστυνομίας στην οδό 28ης Οκτωβρίου, μεταξύ και Κουμουνδούρου και οι υπόλοιπες θέσεις να διατεθούν για τη στάθμευση κρατικών ή δημοτικών οχημάτων.

Κατά της απόφασης είχε ψηφίσει αρνητικά ο διοικητής του Τμήματος Τροχαίας Βόλου, Αθαν. Κουλούρης, που είχε προτείνει το σύνολο των  θέσεων στάθμευσης να διατεθεί για τις ανάγκες της Αστυνομίας.

α σημειωθεί ότι οι συνεδριάσεις των δύο επιτροπών έγιναν στο γραφείο του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου , επειδή την ίδια ώρα ήταν σε εξέλιξη   στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου η συνεδρίαση του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου για την προσεχή αυρική περίοδο.

 

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση