Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Επαναφορά του κανονικού ωραρίου λειτουργίας των καταστημάτων εστίασης- διασκέδασης στον Δήμο Βόλου
Επαναφορά του κανονικού ωραρίου λειτουργίας των καταστημάτων εστίασης- διασκέδασης στον Δήμο Βόλου

Επαναφορά του κανονικού ωραρίου λειτουργίας των καταστημάτων εστίασης- διασκέδασης στον Δήμο Βόλου

Ζητά με νφορά του ο ς . Μαγνησίας της .Δ. Αθανάσιος Λιούπης

Την επαναφορά του κανονικού ωραρίου λειτουργίας των καταστημάτων εστίασης- διασκέδασης στο , μετά και την λήψη πρόσθετων μέτρων έναντι του COVID-19, ζητά με αναφορά του προς τους υπουργούς Οικονομικών, Ανάπτυξης, Προστασίας του Πολίτη, Εργασίας, Υγείας και Εσωτερικών, ο ς Ν. Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας  Αθανάσιος Λιούπης προωθώντας αίτημα του Συλλόγου Εστίασης -καφέ, μπαρ, κέντρων διασκέδασης- Μαγνησίας.

Ειδικότερα, ο βουλευτής μετέφερε τις ανησυχίες του κλάδου, με τους επιχειρηματίες να σημειώνουν ότι η επιβολή των περιοριστικών μέτρων στα υγειονομικού ενδιαφέροντος και ειδικότερα στα κέντρα διασκέδασης, έχει άμεσο αντίκτυπο στα ήδη μειωμένα έσοδα των επιχειρήσεων τους, στην υπο των εργαζομένων τους και την περαιτέρω οικονομική καταπόνηση του συγκεκριμένου επαγγελματικού κλάδου, λόγω της παρατεταμένης διάρκειας της πανδημίας.

Ο κ. Λιούπης επεσήμανε πως τα πρόσθετα υγειονομικά μέτρα που επιβλήθηκαν, εφαρμόστηκαν πιστά και οι καταστηματάρχες συνέβαλαν στην αποφυγή εξάπλωσης του ιού στην κοινότητα, καθότι εδώ και 15 ημέρες, δεν έχει σημειωθεί κανένα εγγεγραμμένο κορωναϊού.

Δεδομένων των συνθηκών και έχοντας υπόψη τόσο την ευσυνειδησία των επιχειρηματιών, αλλά και τα δεδομένα με τη μείωση των κρουσμάτων κορωναϊού στην περιοχή, ο κ. Λιούπης ζητά από τους αρμόδιους υπουργούς να δρομολογήσουν την άρση των περιοριστικών μέτρων για το Βόλο μετά την 14η Σεπτεμβρίου 2020, ενέργεια που τη χαρακτηρίζει ο ίδιος σημαντική για την στήριξη των επαγγελματιών, την αποφυγή επιδείνωσης της ανεργίας και την επιβίωσης των επιχειρήσεων, εν όψει της επερχόμενης χειμερινής περιόδου.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση