Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » ΕΠΑΜ:Ξεπούλημα περιουσιακών στοιχείων της Ελλάδας
ΕΠΑΜ:Ξεπούλημα περιουσιακών στοιχείων της Ελλάδας

ΕΠΑΜ:Ξεπούλημα περιουσιακών στοιχείων της Ελλάδας

“Το ξεπούλημα των περιουσιακών στοιχείων της πατρίδας μας που δημιουργήθηκε από τον ιδρώτα και το αίμα των ελλήνων πολιτών, αποτελεί πράξη εσχάτης προδοσίας και οι ένοχοι να είναι σίγουροι ότι σύντομα θα οδηγηθούν στη δικαιοσύνη”.Τα παραπάνω τονίζει το ΕΠΑΜ μετά την επιστολή – καταγγελία της Αγωνιστικής Συσπείρωσης ΑΣΕ ΟΤΕ για το ξήλωμα των καλωδίων του παλαιού δικτύου του ΟΤΕ σε Βόλο και Νέα Ιωνία.

Ακόμη επισημαίνει: ” Στηρίζουμε τους εργαζόμενους στον ΟΤΕ και είμαστε δίπλα τους σε κάθε ενέργειά τους που θα εμποδίσει με οποιονδήποτε τρόπο τη συνέχιση του ξεπουλήματος των περιουσιακών στοιχείων του ΟΤΕ και όχι μόνον.
3ον Αναδημοσιεύουμε με το παρόν δελτίο τύπου μέρος της επιστολής όπου οι εργαζόμενοι στον ΟΤΕ παρουσιάζουν με τον καλύτερο τρόπο τα γεγονότα και καλούμε τους πολίτες σε επαγρύπνηση και αγώνα για σωτηρία της κατεχόμενης πατρίδας μας.

Μέρος της επιστολής της ΑΣΕ ΟΤΕ προς του μετόχους: «…Σήμερα, 8 χρόνια μετά την ιδιωτικοποίηση-παραχώρηση του δημόσιου ΟΤΕ στην (σσ γερμανικών) κρατικών συμφερόντων Deutsche Telekom, είναι νομίζουμε αναγκαίο να γίνει ένας απολογισμός για την πορεία του Ομίλου ΟΤΕ.

Η ανάπτυξη και οι επενδύσεις που υποσχέθηκαν δυστυχώς δεν ήρθαν. Αντί γι’ αυτό:

-Απέσυραν τον ΟΤΕ από την FYROM πουλώντας την Cosmofon και την Germanos Telecom για 190 εκ. ευρώ.

-Απέσυραν τον ΟΤΕ από τη Σερβία πουλώντας την Telekom Serbia για 380 εκ. ευρώ.

-Απέσυραν τον ΟΤΕ από τη Βουλγαρία πουλώντας την Germanos Telecom και την Globul για 717 εκ. ευρώ.

-Πούλησαν το μοναδικό δορυφόρο που είχε η χώρα της Hellas–sat για 208 εκ. ευρώ.
Σύνολο… αποεπενδύσεων 1,5 δις!

 Οι σταθερές θέσεις εργασίας μειώθηκαν κατά 6.000 και αντικαταστάθηκαν με μαύρη και ελαστική εργασία. Η αυτή συνεχίζεται με την σημερινή νέα «εθελούσια» αποχώρηση την οποία ανακοίνωσαν. Το κόστος μεταφέρθηκε στο ασφαλιστικό σύστημα.

 Η επιχείρηση χάνει συνεχώς έδαφος προς τον ανταγωνισμό και η εμπιστοσύνη που απολάμβανε παραδοσιακά από ένα μεγάλο τμήμα του ελληνικού λαού εξαντλείται. Τα υψηλά τιμολόγια, οι αφανείς χρεώσεις και τα ψιλά γράμματα (χαρακτηριστικά που αντέγραψε από τους ανταγωνιστές) κλονίζουν αυτή την εμπιστοσύνη και χιλιάδες πελάτες αγανακτισμένοι την εγκαταλείπουν.
Όλα αυτά μπορεί να αυξάνουν πρόσκαιρα τα κέρδη του ΟΤΕ που κατευθύνονται προς το Βερολίνο (μέχρι και τα παλιά καλώδια μεταφέρονται ακατέργαστα για να γίνουν scrap στη Γερμανία), μεσοπρόθεσμα όμως και σε συνδυασμό με άλλες εξελίξεις (κατάργηση περιαγωγής κ.λ.π.) κινδυνεύει το στρατηγικό μέλλον της επιχείρησης…»

Το Ε.ΠΑ.Μ. δηλώνει ανοιχτά και ξεκάθαρα από την ίδρυσή του ότι, ο για χρόνια σφετερισμός της εξουσίας από δοσιλογικές και προδοτικές κυβερνήσεις οδηγούν την πατρίδα μας και το λαό της στον αφανισμό. Ως Έλληνες πατριώτες και δημοκράτες δεν μπορούμε να ανεχθούμε τον κατήφορο αυτό και θα αντισταθούμε όπως ακριβώς προτάσσει το της πατρίδας μας στο ακροτελεύτιο του.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση