Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Εορταστικές εκδηλώσεις από τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Η Νέα Αγχίαλος»
Εορταστικές εκδηλώσεις από τον  Πολιτιστικό Σύλλογο  «Η Νέα Αγχίαλος»

Εορταστικές εκδηλώσεις από τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Η Νέα Αγχίαλος»

Με πρδοσιακούς χορούς,  με τραγούδια και με τα κάλαντα τα  πατροπαράδοτα τα μέλη του Αθλητικού και Πολιτιστικού Συλλόγου «Η έα » θα δώσουν το παρών στις εορταστικές στη έα Αγχίαλο και το Βόλο. Και φέτος η διοίκηση και τα μέλη συμμετέχουν ενεργά στην εορταστική περίοδο υπηρετώντας τον εθελοντισμό και την παράδοση.

Την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου στις 6 το απόγευμα στο αμφιθέατρο του πρώην Δημαρχείου  Νέας Αγχιάλου ο  Πολιτιστικός Σύλλογος Βόλου θα πραγματοποιήσει χριστουγεννιάτικη γιορτή με χορούς και δρώμενα με τη συμμετοχή μικρών και μεγάλων χορευτών ενώ θα προσφερθούν παραδοσιακά αγχιαλίτικα εδέσματα.

Την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου στις 6 το απόγευμα στην πλατεία του Αγίου Νικολάου ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Η Νέα » συμμετέχοντας στις εορταστικές του Δήμου Βόλου θα παρουσιάσει τα παιδικά χορευτικά του τμήματα προσφέροντας σε όλους τσίπουρο και κεράσματα.

Τέλος, το Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2016 στις 4 νωρίς το απόγευμα τα μέλη του  Πολιτιστικού Συλλόγου Βόλου θα τραγουδήσουν τα κάλαντα τριγυρνώντας στους δρόμους και τις γειτονιές της Νέας Αγχιάλου.

Οι εκδηλώσεις, που  θα ακολουθήσουν  με την έλευση του νέου χρόνου, θα ανακοινωθούν μετά τον καθορισμό χώρων και ημερομηνιών.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση