Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Εορταστικές εκδηλώσεις από τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Η Νέα Αγχίαλος»
Εορταστικές εκδηλώσεις από τον  Πολιτιστικό Σύλλογο  «Η Νέα Αγχίαλος»

Εορταστικές εκδηλώσεις από τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Η Νέα Αγχίαλος»

Με παραδοσιακούς χορούς,  με τραγούδια και με τα κάλαντα τα  πατροπαράδοτα τα μέλη του Αθλητικού και Πολιτιστικού Συλλόγου «Η Νέα » θα δώσουν το παρών στις εορταστικές εκδηλώσεις στη Νέα Αγχίαλο και το Βόλο. Και φέτος η και τα μέλη συμμετέχουν ενεργά στην εορταστική περίοδο υπηρετώντας τον εθελοντισμό και την .

Την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου στις 6 το απόγευμα στο αμφιθέατρο του πρώην υ  Νέας Αγχιάλου ο  Πολιτιστικός Βόλου θα πραγματοποιήσει χριστουγεννιάτικη γιορτή με χορούς και με τη συμμετοχή μικρών και μεγάλων χορευτών ενώ θα προσφερθούν παραδοσιακά αγχιαλίτικα εδέσματα.

Την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016 στις 6 το απόγευμα στην πλατεία του Αγίου Νικολάου ο Πολιτιστικός «Η Νέα » συμμετέχοντας στις εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Βόλου θα παρουσιάσει τα παιδικά χορευτικά του τμήματα προσφέροντας σε όλους και κεράσματα.

Τέλος, το Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2016 στις 4 νωρίς το απόγευμα τα μέλη του  Πολιτιστικού Συλλόγου Βόλου θα τραγουδήσουν τα κάλαντα τριγυρνώντας στους δρόμους και τις γειτονιές της Νέας Αγχιάλου.

Οι εκδηλώσεις, που  θα ακολουθήσουν  με την έλευση του νέου χρόνου, θα ανακοινωθούν μετά τον καθορισμό χώρων και ημερομηνιών.

 

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση