Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Εορταστικές εκδηλώσεις από τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Η Νέα Αγχίαλος»
Εορταστικές εκδηλώσεις από τον  Πολιτιστικό Σύλλογο  «Η Νέα Αγχίαλος»

Εορταστικές εκδηλώσεις από τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Η Νέα Αγχίαλος»

Με παραδοσιακούς χορούς,  με τραγούδια και με τα κάλαντα τα  πατροπαράδοτα τα μέλη του Αθλητικού και Πολιτιστικού Συλλόγου «Η » θα δώσουν το παρών στις εορταστικές στη Νέα Αγχίαλο και το Βόλο. Και φέτος η διοίκηση και τα μέλη συμμετέχουν ενεργά στην εορταστική περίοδο υπηρετώντας τον εθελοντισμό και την .

Την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου στις 6 το απόγευμα στο αμφιθέατρο του πρώην Δημαρχείου  Νέας Αγχιάλου ο  Πολιτιστικός Σύλλογος Βόλου θα πραγματοποιήσει χριστουγεννιάτικη γιορτή με χορούς και με τη συμμετοχή μικρών και μεγάλων χορευτών ενώ θα προσφερθούν παραδοσιακά αγχιαλίτικα εδέσματα.

Την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου στις 6 το απόγευμα στην του Αγίου Νικολάου ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Η » συμμετέχοντας στις εορταστικές του Δήμου Βόλου θα παρουσιάσει τα παιδικά χορευτικά του προσφέροντας σε όλους τσίπουρο και κεράσματα.

Τέλος, το Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2016 στις 4 νωρίς το απόγευμα τα μέλη του  Πολιτιστικού Συλλόγου Βόλου θα τραγουδήσουν τα κάλαντα τριγυρνώντας στους δρόμους και τις γειτονιές της Νέας Αγχιάλου.

Οι εκδηλώσεις, που  θα ακολουθήσουν  με την έλευση του νέου χρόνου, θα ανακοινωθούν μετά τον καθορισμό χώρων και ημερομηνιών.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Κορωναϊός: «Ιστορική εμπειρία, όχι χαμένη χρονιά», λένε οι ψυχολόγοι - https://t.co/qAPNW8dDcs -

  • Σύσκεψη από εκπροσώπους σωματείων του Βόλου για τον αγωνιστικό εορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς… - https://t.co/T6tnJ9d7uI -

  • Δεκαέξι παραβάσεις στη Μαγνησία - https://t.co/8fsYBKFEw4 -

"Αλιεύοντας" την είδηση