Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Εορταστικές εκδηλώσεις από τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Η Νέα Αγχίαλος»
Εορταστικές εκδηλώσεις από τον  Πολιτιστικό Σύλλογο  «Η Νέα Αγχίαλος»

Εορταστικές εκδηλώσεις από τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Η Νέα Αγχίαλος»

Με παραδοσιακούς χορούς,  με και με τα τα  πατροπαράδοτα τα μέλη του Αθλητικού και Πολιτιστικού Συλλόγου «Η Νέα Αγχίαλος» δίνουν  το παρών στις εορταστικές εκδηλώσεις στη Νέα Αγχίαλο και το Βόλο. Και φέτος η και τα μέλη συμμετέχουν ενεργά στην εορταστική περίοδο υπηρετώντας τον εθελοντισμό και την .

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η  πρώτη εκδήλωση την περασμένη   Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016 στις 6 το απόγευμα στο κατάμεστο αμφιθέατρο του πρώην Δημαρχείου  Νέας Αγχιάλου ο  Σύλλογος «Η Νέα Αγχίαλος»  παρουσία της αντιδημάρχου Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Βόλου Γεωργίας Μποντού – Τοκαλή.

Στην εκδήλωση κυριάρχησαν ο χορός και τα δρώμενα από τις χορευτικές ομάδες ενώ σε όλους προσφέρθηκαν αγχιαλίτικα κεράσματα.

Η επόμενη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016 στις 6 το απόγευμα στην του Αγίου Νικολάου ο Σύλλογος «Η Νέα Αγχίαλος» συμμετέχοντας στις εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Βόλου θα παρουσιάσει τα παιδικά χορευτικά του προσφέροντας σε όλους και κεράσμτατα.

Τέλος, το Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2016 στις 4.00 το απόγευμα τα μέλη του  Πολιτιστικού Συλλόγου Βόλου θα τραγουδήσουν τα τριγυρνώντας στους δρόμους και τις γειτονιές της Νέας Αγχιάλου.

Οι εκδηλώσεις, που  θα ακολουθήσουν  με την έλευση του νέου χρόνου, θα ανακοινωθούν μετά τον καθορισμό χώρων και ημερομηνιών.

 

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Έκτακτη χρηματοδότηση 350.000 ευρώ προς τον Δήμο Νοτίου Πηλίου - https://t.co/Q144YCxW1H -

  • Συνελήφθη με χασίς και κοκαΐνη   - https://t.co/eKZ8wCWKgg -

  • Bazaar για φιλανθρωπικό σκοπό από την Αστυνομία - https://t.co/2TsiPgjI7B -

"Αλιεύοντας" την είδηση