Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Eορτασμός της Πρωτομαγιάς από το Δήμο Βόλου στην παραλία των Αλυκών
Eορτασμός της Πρωτομαγιάς από το Δήμο Βόλου στην παραλία των Αλυκών

Eορτασμός της Πρωτομαγιάς από το Δήμο Βόλου στην παραλία των Αλυκών

Με στόχο την ψυχαγωγία των συμπολιτών και των επισκεπτών της πόλης για τη γιορτή της Πρωτομαγιάς, ο Δήμος Βόλου διοργανώνει την καθιερωμένη πλέον ψυχαγωγική εκδήλωση στην παραλία των Αλυκών, παράλληλα με το παραθαλάσσιο πάρκο της περιοχής, την Τετάρτη 1η Μαϊου 2019, στις 12.00 μ.

Με προσκεκλημένο καλλιτέχνη το Γιώργο Μαργαρίτη και τους συνεργάτες του,  οι συμμετέχοντες θα υποδεχθούν την άνοιξη, σε μία μεγάλη γιορτή που – πέραν του ψυχαγωγικού περιεχομένο-υ θα έχει και γαστρονομικό χαρακτήρα, καθώς θα προσφερθεί στο κοινό παραδοσιακό ψημένο στη σούβλα αρνί και συνοδευτικά εδέσματα.

Το πάρκο και η παραλία των Αλυκών προσφέρονται για υλοποίηση καλοκαιρινών  εκδηλώσεων, καθώς υπάρχει η δυνατότητα εξυπηρέτησης μεγάλου αριθμού κοινού, ενώ παράλληλα η διεξαγωγή της ψυχαγωγικής αυτής δραστηριότητας αναδεικνύει τη συγκεκριμένη περιοχή, η οποία αποτελεί συγκριτικό πλεονέκτημα για τον τουρισμό στην πόλη του Βόλου, καθώς διαθέτει παραλίες κατάλληλες για κολύμβηση και ποιοτικές εγκαταστάσεις παροχής υπηρεσιών.

Η εκδήλωση εντάσσεται στις κοινωνικού χαρακτήρα πολιτιστικές δράσεις του Δήμου Βόλου, καθώς το καλλιτεχνικό πρόγραμμα, τα εδέσματα και τα ποτά προσφέρονται δωρεάν, δίνοντας τη δυνατότητα συμμετοχής σε όλες τις κοινωνικές ομάδες της πόλης.

 

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Επτά ταινίες χρηματοδοτούμενες από την ΕΕ έλαβαν 15 διακρίσεις στα Ευρωπαϊκά Βραβεία Κινηματογράφου 2019… - https://t.co/zfdrbvoMTX -

  • Παγκόσμια Ημέρα κατά της Διαφθοράς - https://t.co/IYDoqrEELC -

  • Αγνοείται 37χρονος Βολιώτης - https://t.co/zko17ZXI5s -

"Αλιεύοντας" την είδηση