Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Εορτασμός  της 1ης του νέου έτους 2022
Εορτασμός  της 1ης του νέου έτους 2022

Εορτασμός  της 1ης του νέου έτους 2022

Με γενικό  σημιοστολισμό  πό της 8ης πρωινής μέχρι τη δύση του ηλίου, καθώς και φωταγώγηση κατά τις βραδινές ώρες των Δημοσίων και Δημοτικών Καταστημάτων, των Ν.Π.Δ.Δ. των καταστημάτων Οργανισμών και των Τραπεζών θα γίνει η υποδοχή του στον Βόλο.

Επίσης το πρόγραμμα περιλαμβάνει: επίσημη έπαρση της Σημαίας στις 08.00 στο Μνημείο των Ηρώων, στην παραλία του , με τη συμμετοχή της Φιλαρμονικής του Δήμου .

Επίσημη Δοξολογία στις 11.30 στο Μητροπολιτικό ναό του Αγίου Νικολάου χοροστατούντος του μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού  Ιγνατίου.(Πέρας προσέλευσης επισήμων 11.25)

Τελετάρχης ορίζεται η  Μαρία Καραγεωργίου του αρμόδιου υ των Περιφερειακών Ενοτήτων και Σποράδων.

Λόγω των εκτάκτων μέτρων που έχουν ληφθεί για την αντιμετώπιση του κινδύνου διασποράς του κορωναϊού COVID-19   ο φετινός εορτασμός θα γίνει σύμφωνα με τις ισχύουσες υγειονομικές διατάξεις για λόγους δημόσιας ς και υπό την αυστηρή τήρησή τους.

ΙΚΑ

α) Η & Αλμυρού παρακαλείται να ρυθμίσει τα σχετικά με τη Δοξολογία.

β) Ο  Δήμος  Βόλου παρακαλείται να διαθέσει τη Φιλαρμονική του Δήμου.

γ) Οι Στρατιωτικές, Αστυνομικές, Λιμενικές και Δημοτικές Αρχές παρακαλούνται να ρυθμίσουν τα σχετικά με την παράταξη, την τάξη, την απόδοση τιμών, τη φωταγώγηση, το σημαιοστολισμό και την κίνηση των τροχοφόρων.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση