Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Ένταξη έργων αρμοδιότητας Ο.Λ.Β. Α.Ε. στο Π.Δ.Ε.
Ένταξη έργων αρμοδιότητας Ο.Λ.Β. Α.Ε. στο Π.Δ.Ε.

Ένταξη έργων αρμοδιότητας Ο.Λ.Β. Α.Ε. στο Π.Δ.Ε.

Θα κατασκευασθούν εντός του 2019

Πέντε έργα αρμοδιότητας Οργανισμού Λιμένος Βόλου εγκρίθηκαν και εντάχθηκαν στο Π.Δ.Ε. του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, με τις υπ’ αρ. 128431/07.12.2018 και 140334/24.12.2018 αποφάσεις χρηματοδότησης του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης.

Τα έργα είναι τα ακόλουθα :

• «Κατασκευή Εξωτερικού Ανελκυστήρα στο Κτίριο Διοίκησης ΟΛΒ ΑΕ για την Εξυπηρέτηση ΑΜΕΑ», με σκοπό την βελτίωση της προσβασιμότητας στο κτίριο Διοίκησης του Οργανισμού, προϋπολογισμού € 99.200,00.

• «Αποκατάσταση Σπηλαιώσεων Κρηπιδώματος Παραβολής Κ/Ζ Προβλήτα Νο-2», για τον ασφαλή ελλιμενισμό κρουαζιερόπλοιων, προϋπολογισμού € 80.000,00.

• «Αναβάθμιση Υφιστάμενης Γεφυροπλάστιγγας Εμπορικού Λιμένα με την Προσθήκη Δεύτερου Διαδρόμου Ζύγισης και Διέλευσης Οχημάτων», με σκοπό την ταχύτερη εξυπηρέτησης των χρηστών του λιμένα και την αύξηση του επιπέδου οδικής ασφάλειας προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων προϋπολογισμού € 117.269,28.

• «Αναβάθμιση Πυροπροστασίας Αποθήκης Νο-3 και Αποθήκης Νο-4 Εμπορικού Λιμένα Βόλου», για την ενίσχυση της ασφάλειας στην και στην αποθήκευση διαφόρων αγαθών, προϋπολογισμού € 118.000,10 και € 116.500,00 αντίστοιχα

• «Αντικατάσταση Υφιστάμενων Λαμπτήρων με νέους τύπου LED και Ενίσχυση Επιπέδου Εξωτερικού Φωτισμού Χώρων Αρμοδιότητας ΟΛΒ ΑΕ», για την ενίσχυση της ασφάλειας στην σε εξωτερικούς χώρους και την  μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος του Οργανισμού, προϋπολογισμού € 118.377,99

Τα ως άνω έργα, που θα δημοπρατηθούν άμεσα και θα κατασκευασθούν εντός του 2019, εντάσσονται στον Επιχειρησιακό Σχεδιασμό του Ο.Λ.Β. Α.Ε. και πρόκειται να βελτιώσουν ουσιαστικά τις προσφερόμενες απ’ αυτόν λιμενικές υπηρεσίες.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ασφαλτόστρωση κεντρικής οδού και διαμόρφωσης Δημοτικού χώρου στάθμευσης στον Αμποβό Αφύσσου - https://t.co/dYMvJlviMj… -

  • Δήμος Νοτίου Πηλίου: Συνάντηση  εργασίας με μέλη της Γαστρονομικής Κοινότητας Πηλίου - https://t.co/5055NiRgov… -

  • Θερινά δρομολόγια από τις Αστικές Συγκοινωνίες Βόλου #ΑστικέςΣυγκοινωνίεςΒόλου - https://t.co/Fy9gG3cufN -

"Αλιεύοντας" την είδηση