Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Ένσταση Πατσιαντά-Κλημόπουλου για ακυρότητα συνεδρίασης του Δ.Σ. Βόλου
Ένσταση Πατσιαντά-Κλημόπουλου για ακυρότητα συνεδρίασης του Δ.Σ. Βόλου

Ένσταση Πατσιαντά-Κλημόπουλου για ακυρότητα συνεδρίασης του Δ.Σ. Βόλου

Ένσταση για ακυρότητα της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου της περασμένης Δευτέρας, με θέματα συζήτησης τον ολοκληρωμένο σχεδιασμό διαμόρφωσης των οδών και , το θέμα της αδειδότησης της ΑΓΕΤ Ηρακλής για χρήση καύσιμων υλών συσκευασιών και την αναθεώρηση της απόφασης του Δήμου Βόλου για μονάδας παραγωγής SRF στον ΧΥΤΑ του Δήμου Βόλου, κατέθεσαν στην Θεσσαλίας – Στερεάς ς οι δημοτικοί σύμβουλοι των «Δρόμων Συνεργασίας» Μαργαρίτης και Θωμάς Κλημόπουλος.

Στην περιγράφονται τα όσα έγιναν στη συνεδρίαση της περασμένης Δευτέρας, με την αποχώρηση των συμβούλων των μειοψηφιών και αναφέρεται ότι η συνεδρίαση συνεχίστηκε χωρίς την παρουσία των αποχωρησάντων δημοτικών συμβούλων και το δημοτικό συμβούλιο έλαβε, κατά παράβαση των ανωτέρω διατάξεων του ν. 3852/2010 και του Πρότυπου Κανονισμού λειτουργίας Δημοτικού Συμβουλίου, άκυρες αποφάσεις για τον σχεδιασμό της και απορρίφθηκε το αίτημα των 17 συμβούλων για την ΑΓΕΤ και τη μονάδα παραγωγής SRF. Επίσης τονίζεται ότι ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου αποδέχθηκε την αόριστη πρόταση του ασκούντα καθήκοντα δημάρχου για διεξαγωγή συγκέντρωσης – ς (και όχι συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου) τον προσεχή Ιανουάριο προς «συζήτηση» των θεμάτων.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Dark Mode

"Αλιεύοντας" την είδηση