Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Ένσταση Πατσιαντά-Κλημόπουλου για ακυρότητα συνεδρίασης του Δ.Σ. Βόλου
Ένσταση Πατσιαντά-Κλημόπουλου για ακυρότητα συνεδρίασης του Δ.Σ. Βόλου

Ένσταση Πατσιαντά-Κλημόπουλου για ακυρότητα συνεδρίασης του Δ.Σ. Βόλου

Ένσταση για ακυρότητα της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου της περασμένης Δευτέρας, με θέματα συζήτησης τον ολοκληρωμένο σχεδιασμό διαμόρφωσης των οδών Ζάχου και Καραμπατζάκη, το θέμα της αδειδότησης της ΑΓΕΤ Ηρακλής για χρήση καύσιμων υλών συσκευασιών και την αναθεώρηση της απόφασης του Δήμου Βόλου για δημιουργία μονάδας παραγωγής SRF στον ΧΥΤΑ του Δήμου Βόλου, κατέθεσαν στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας οι δημοτικοί σύμβουλοι των «Δρόμων Συνεργασίας» Μαργαρίτης Πατσιαντάς και Θωμάς Κλημόπουλος.

Στην ένσταση περιγράφονται τα όσα έγιναν στη της περασμένης Δευτέρας, με την αποχώρηση των συμβούλων των μειοψηφιών και αναφέρεται ότι η συνεχίστηκε χωρίς την παρουσία των αποχωρησάντων δημοτικών συμβούλων και το δημοτικό συμβούλιο έλαβε, κατά των ανωτέρω διατάξεων του ν. 3852/2010 και του Πρότυπου Κανονισμού λειτουργίας Δημοτικού Συμβουλίου, άκυρες αποφάσεις για τον σχεδιασμό της Καραμπατζάκη και απορρίφθηκε το αίτημα των 17 συμβούλων για την ΑΓΕΤ και τη μονάδα παραγωγής SRF. Επίσης τονίζεται ότι ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου αποδέχθηκε την αόριστη πρόταση του ασκούντα καθήκοντα δημάρχου για διεξαγωγή συγκέντρωσης – εκδήλωσης (και όχι συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου) τον προσεχή Ιανουάριο προς «συζήτηση» των θεμάτων.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση