Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Ενίσχυση του Επιχειρηματικού Πάρκου στην Α’ ΒΙ.ΠΕ Βόλου
Ενίσχυση του Επιχειρηματικού Πάρκου στην Α’ ΒΙ.ΠΕ Βόλου

Ενίσχυση του Επιχειρηματικού Πάρκου στην Α’ ΒΙ.ΠΕ Βόλου

 

Ζητά με αναφορά του ο ς . Αθανάσιος πης

Το ζήτημα της ενίσχυσης των Επιχειρηματικών Πάρκων, μεταξύ αυτών και του Επιχειρηματικού Πάρκου του Φορέα Διαχείρισης της Α' Βιομηχανικής Περιοχής Βόλου, θέτει σε αναφορά του προς τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, ο ς . Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας  Αθανάσιος πης, προωθώντας στον αρμόδιο Υπουργό και σχετικό έγγραφο του τοπικού Φορέα.

Σύμφωνα με τον βουλευτή, ο  Φορέας της Α' ΒΙ.ΠΕ Βόλου  επισημαίνει μεταξύ άλλων, πως ήταν εξαιρετικά θετική η πρόσκληση της Γενικής Γραμματείας Βιομηχανίας για την υποβολή προτάσεων και δράσεων προς το και θεωρεί επιβεβλημένη την αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό των υφιστάμενων βιομηχανικών υποδομών οργανωμένης εγκατάστασης των επιχειρήσεων.

Ο κ. Λιούπης τονίζει πως η ανάληψη πρωτοβουλίας αναβάθμισης των υφιστάμενων υποδομών στον Βόλο, είναι σημαντική για την ανάπτυξη της περιοχής, καθώς αυτόματα θα προσελκύσει ,  αυξάνοντας άμεσα την ανταγωνιστικότητα και βελτιώνοντας το εισόδημα και την στην ευρύτερη περιοχή του Νομού Μαγνησίας.

Για τον λόγο αυτό, ο βουλευτής ζητά από τον αρμόδιο υπουργό να αφουγκραστεί το ενδιαφέρον των επιχειρηματιών και των εκπροσώπων τους και να μεριμνήσει ώστε να συμπεριληφθούν σε χρηματοδοτικά εργαλεία -εκτός των νέων βιομηχανικών περιοχών- και οι υφιστάμενες δομές.

 

 

 

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση