Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Ενίσχυση του Επιχειρηματικού Πάρκου στην Α’ ΒΙ.ΠΕ Βόλου
Ενίσχυση του Επιχειρηματικού Πάρκου στην Α’ ΒΙ.ΠΕ Βόλου

Ενίσχυση του Επιχειρηματικού Πάρκου στην Α’ ΒΙ.ΠΕ Βόλου

 

Ζητά με του ο Ν. Αθανάσιος Λιούπης

Το ζήτημα της ενίσχυσης των Επιχειρηματικών Πάρκων, μεταξύ αυτών και του Επιχειρηματικού Πάρκου του Φορέα Διαχείρισης της ’ Βιομηχανικής Περιοχής , θέτει σε του προς τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, ο Ν. της Νέας Δημοκρατίας  Αθανάσιος Λιούπης, προωθώντας στον αρμόδιο Υπουργό και σχετικό έγγραφο του τοπικού Φορέα.

Σύμφωνα με τον , ο  Φορέας της ’ ΒΙ.ΠΕ  επισημαίνει μεταξύ άλλων, πως ήταν εξαιρετικά θετική η πρόσκληση της Γενικής Γραμματείας Βιομηχανίας για την υποβολή προτάσεων και δράσεων προς το και θεωρεί επιβεβλημένη την αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό των υφιστάμενων βιομηχανικών υποδομών οργανωμένης εγκατάστασης των επιχειρήσεων.

Ο κ. Λιούπης τονίζει πως η ανάληψη πρωτοβουλίας αναβάθμισης των υφιστάμενων υποδομών στον Βόλο, είναι σημαντική για την ανάπτυξη της περιοχής, καθώς αυτόματα θα προσελκύσει ,  αυξάνοντας άμεσα την ανταγωνιστικότητα και βελτιώνοντας το εισόδημα και την στην ευρύτερη περιοχή του Νομού Μαγνησίας.

Για τον λόγο αυτό, ο βουλευτής ζητά από τον αρμόδιο υπουργό να αφουγκραστεί το ενδιαφέρον των επιχειρηματιών και των εκπροσώπων τους και να μεριμνήσει ώστε να συμπεριληφθούν σε χρηματοδοτικά εργαλεία -εκτός των νέων βιομηχανικών περιοχών- και οι υφιστάμενες δομές.

 

 

 

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Καπνοί σε φρεάτιο στο κέντρο του Βόλου - https://t.co/MDxL5f0olr -

  • Διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ από τον Δήμο Ρήγα Φεραίου - https://t.co/Bm7RW3zQdB -

  • Μελέτη αποκατάστασης του τοξωτού γεφυριού Τσαγκαράδας - https://t.co/ogvBKXktq5 -

"Αλιεύοντας" την είδηση