Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Ενίσχυση του Επιχειρηματικού Πάρκου στην Α’ ΒΙ.ΠΕ Βόλου
Ενίσχυση του Επιχειρηματικού Πάρκου στην Α’ ΒΙ.ΠΕ Βόλου

Ενίσχυση του Επιχειρηματικού Πάρκου στην Α’ ΒΙ.ΠΕ Βόλου

 

Ζητά με αναφορά του ο . Μαγνησίας

Το ζήτημα της ενίσχυσης των Επιχειρηματικών Πάρκων, μεταξύ αυτών και του Επιχειρηματικού Πάρκου του Φορέα Διαχείρισης της ’ Βιομηχανικής Περιοχής Βόλου, θέτει σε αναφορά του προς τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, ο . Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας  , προωθώντας στον αρμόδιο Υπουργό και σχετικό έγγραφο του τοπικού Φορέα.

Σύμφωνα με τον , ο  Φορέας της ’ ΒΙ.ΠΕ Βόλου  επισημαίνει μεταξύ άλλων, πως ήταν εξαιρετικά θετική η πρόσκληση της Γενικής Γραμματείας Βιομηχανίας για την υποβολή προτάσεων και δράσεων προς το και θεωρεί επιβεβλημένη την αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό των υφιστάμενων βιομηχανικών υποδομών οργανωμένης εγκατάστασης των επιχειρήσεων.

Ο κ. Λιούπης τονίζει πως η ανάληψη πρωτοβουλίας αναβάθμισης των υφιστάμενων υποδομών στον Βόλο, είναι σημαντική για την της περιοχής, καθώς αυτόματα θα προσελκύσει ,  αυξάνοντας άμεσα την ανταγωνιστικότητα και βελτιώνοντας το εισόδημα και την απασχόληση στην ευρύτερη περιοχή του Νομού Μαγνησίας.

Για τον λόγο αυτό, ο βουλευτής ζητά από τον αρμόδιο υπουργό να αφουγκραστεί το ενδιαφέρον των επιχειρηματιών και των εκπροσώπων τους και να μεριμνήσει ώστε να συμπεριληφθούν σε χρηματοδοτικά εργαλεία -εκτός των νέων βιομηχανικών περιοχών- και οι υφιστάμενες δομές.

 

 

 

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • #διακομιδή 73χρονης από την Σκόπελο στο Βόλο #διακομιδή - https://t.co/AvNQLnFkfM -

  • Συνελήφθη αλλοδαπός για #παραεμπόριο #παραεμπόριο - https://t.co/bo8i4LndC4 -

  • Νέα γέφυρα στον Ξηριά κατασκευάζει η Περιφέρεια Θεσσαλίας - https://t.co/5dHeOA4ehL -

"Αλιεύοντας" την είδηση