Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Έναρξη αεροπορικών δρομολογίων Βόλο-Κρήτη-Βόλο
Έναρξη αεροπορικών δρομολογίων Βόλο-Κρήτη-Βόλο

Έναρξη αεροπορικών δρομολογίων Βόλο-Κρήτη-Βόλο

Τον συντονισμό κοινών δράσεων αναφορικά στην στήριξη της νέας αεροπορικής γραμμής Βόλος-- που ξεκινά σήμερα από τον Κρατικό Αερολιμένα Νέας Αγχιάλου δρομολόγησαν σε εργασίας που είχαν το πρωί της Τρίτης 15 Ιουνίου στο InfoCenter η πρόεδρος του Τουριστικού Τμήματος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας,  Θέκλα Καμμένου, ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Μαγνησίας  Γιώργος Ζαφείρης και τα  στελέχη του Τμήματος Τουρισμού του Δήμου Γιώργος Παπαμακάριος και  Γεωργία Ταμπάκη .

Οι εκπρόσωποι των φορέων συζήτησαν την δρομολόγηση κοινών δράσεων για την διαφήμιση και της πτήσης Βόλος – – Βόλος τόσο στην , όσο και στην εσωτερική της Μαγνησίας.

Προγραμματίζονται σειρά δράσεων και εκδηλώσεων,  οι οποίες θα γνωστοποιηθούν σύντομα και αφορούν στην τουριστική της Μαγνησίας, αλλά και δράσεις που αφορούν στην της Κρήτης.

Σημειώνεται ότι πτήση ξεκινάει επίσημα το βράδυ της Τρίτης 15 Ιουνίου και όπως σημείωσε η κ. Καμμένου «ευχόμαστε ολόψυχα να έχει καλές πληρότητες και να έχει την ενθουσιώδη ανταπόκριση και από το επιβατικό κοινό. Στηριζόμαστε σ’ αυτό, ώστε η να συνεχίσει την δρομολόγηση της γραμμής και την χειμερινή σεζόν, αλλά να ανοίξουν οι δρόμοι και για νέους προορισμούς και πτήσεις».

Υπενθυμίζεται ότι στη νέα γραμμή θα εκτελούνται σε εβδομαδιαία βάση δύο δρομολόγια, ενώ το κόστος του εισιτηρίου θα ξεκινά από 39,30 ευρώ.

Συγκεκριμένα, τα δρομολόγια που θα εκτελούνται είναι: κάθε Τρίτη αναχώρηση από Βόλο 22:40  και άφιξη 00:10 π.μ. στο Ηράκλειο Κρήτης και κάθε Παρασκευή αναχώρηση από Βόλο 10:55 π.μ. και άφιξη 12:15 μ.μ. αντίστοιχα.

 

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • ΕΟΔ και ΛΕΔ Μαγνησίας και ΕΜΑΚ στις έρευνες για τη 12χρονη στη Βρύναινα  #ΒρύναιναΑλμυρού - https://t.co/3E77injIwG -

  • Ικανοποίηση από την πρώτη συμμετοχή του τμήματος τεχνικής κολύμβησης της Νίκης Βόλου στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα… - https://t.co/tJx2IzmWUK -

  • Έκθεση κεραμικής, ζωγραφικής, υφαντικής του ΚΔΑΠ Προσφυγικών της Κ.Ε.Κ.Π.Α. – Δ.Ι.Ε.Κ. - https://t.co/8fOFlOY4IL… -

"Αλιεύοντας" την είδηση