Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » “Ένα φως, μια ευχή” η βραδιά των φαναριών στο Βόλο
“Ένα φως, μια ευχή” η βραδιά των φαναριών στο Βόλο

“Ένα φως, μια ευχή” η βραδιά των φαναριών στο Βόλο

 

 Ο ουρανός του θα φωτιστεί από χιλιάδες φαναράκια αύριο Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2016

Μια συλλογική προσπάθεια για την ενίσχυση ευαγών Ιδρυμάτων

Χιλιάδες ευχές θα “φωτίσουν”  αύριο Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2016 στις 7.00 το απόγευμα τον ουρανό του , καθώς για δεύτερη χρονιά, ο κι ο ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ, σε συνεργασία με πέντε Ιδρύματα, διοργανώνουν την “Βραδιά των φαναριών”, στο ο στην παραλία!

Ένα , μια ευχή, μια συμβολική πράξη αγάπης… Η εντυπωσιακή γιορτινή εκδήλωση, που εντάσσεται στο πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Βόλου για τα Χριστούγεννα 2016-Πρωτοχρονιά 2017, έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα καθώς πρόκειται για μία συλλογική προσπάθεια για την ενίσχυση πέντε ευαγών Ιδρυμάτων και συγκεκριμένα: Ορφανοτροφείο Βόλου, ΕΛΕΠΑΠ-Ελληνική Εταιρεία Προστασίας & Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων, Η Πίστη-Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Παιδιών με Νεοπλασματικές Παθήσεις, Φλόγα-Σύλλογος Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια και Κουζίνα Αλληλεγγύης.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα μοιραστούν χιλιάδες ιπτάμενα φαναράκια στα οποία ο κόσμος, εφόσον το επιθυμεί, θα μπορεί να γράψει τις ευχές του, να τα ανάψει και να τα αφήσει να πετάξουν ψηλά στον ουρανό, δημιουργώντας ένα πανέμορφο θέαμα, ορατό σε ολόκληρη την περιοχή της παραλίας του Βόλου!

Επίσης στο σημείο θα βρίσκονται από νωρίς, σε ειδικά διαμορφωμένα σημεία, εκπρόσωποι των προαναφερόμενων Ιδρυμάτων, και όποιος το επιθυμεί θα έχει την δυνατότητα να τα  ενισχύσει αφήνοντας ένα συμβολικό ποσό στον κουμπαρά τους!

Την παρουσίαση της εκδήλωσης έχει αναλάβει ο παρουσιαστής Σωτήρης Πολύζος, ενώ την ηχητική κάλυψη αναλαμβάνει ο Μάνθος Μπάντελης, με μουσικές και τραγούδια που θα ενισχύσουν το γιορτινό εορταστικό χαρακτήρα της βραδιάς. Είναι απαραίτητο να αναφερθεί πως και οι δύο συντελεστές προσφέρουν τις πολύτιμες τους αφιλοκερδώς.

Πρέπει ακόμη να σημειωθεί πως στην περιοχή θα βρίσκονται μέλη της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων-Εθελοντική Διασωστική Ομάδα Νομού Μαγνησίας οι οποίοι θα μοιράσουν τα φαναράκια και θα προσφέρουν πληροφορίες και στους συμμετέχοντες προκειμένου να λύσουν οποιεσδήποτε απορίες και να δώσουν τις απαραίτητες οδηγίες για τη σωστή και ασφαλή χρήση των φαναριών.

Η Διεύθυνση Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π.-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου ετοιμάζει ένα φαντασμαγορικό θέαμα για μικρούς και μεγάλους, κατοίκους αλλά και επισκέπτες της πόλης σε μία ιδιαίτερη και εντυπωσιακή γιορτινή εκδήλωση δίνοντας παράλληλα την δυνατότητα στον κόσμο, εφόσον το επιθυμεί, να δείξει την αλληλεγγύη του και να βοηθήσει πέντε σημαντικά Ιδρύματα στηρίζοντας το έργο τους!

Ένας μαγικός, χριστουγεννιάτικος κόσμος σας περιμένει να τον ανακαλύψετε στην πιο φωτεινή και γιορτινή πόλη της Ελλάδας, στον Βόλο που και φέτος τα Χριστούγεννα… μας μαγεύει!

Χρήση

Ο , εκτιμώντας την αξιόλογη και πολύτιμη δουλειά που έχει γίνει όλα τα χρόνια από τους χειριστές ΣΜηΕΑ () στο τομέα της διάδοσης της χριστουγεννιάτικης εικόνας της πόλης μας και μη θέλοντας να απαγορεύσει την πτήση ΣμηΕΑ (drones), παρακαλεί θερμά τους χειριστές – κατόχους ΣμηΕΑ που θα ήθελαν να επιχειρήσουν κινηματογραφικές λήψεις κατά την διάρκεια της εκδήλωσης της βραδιάς των φαναριών, να επικοινωνήσουν με το αρμόδιο τμήμα στο τηλέφωνο: 24210-30930 και 24210-30940 ( Δημήτρης Μητρολιός) ώστε να υπάρξει και πάλι ενημέρωση και συντονισμός για να διασφαλιστεί η ασφάλεια των πτήσεων.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση