Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΒΟΛΟΣ / Αίματα στο ισόγειο του Δημαρχείου
Αίματα  στο ισόγειο του Δημαρχείου

Αίματα στο ισόγειο του Δημαρχείου

Προκάλεσαν την απορία στους εργαζόμενους

Αίμα αντίκρισαν με το “καλημέρα” στο ισόγειο και στις σκάλες του Δημαρχείου εργαζόμενοι, με αποτέλεσμα να ανησυχήσουν, ενώ αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας που εξέτασαν το χώρο συμπεραίνουν ότι πρόκειται για γάτα που ξεχάστηκε στο κτίριο και πιθανόν είχε πιάσει θήραμα ή ήταν τραυματισμένη.

Στο Δημαρχείο Βόλου έφτασαν λίγο μετά τις 11 το πρωί αστυνομικοί τα Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, που εξέτασαν τους χώρους που υπήρχαν αίματα για να αποφανθούν ότι επρόκειτο για γάτα (καθώς υπήρχαν πατημασιές στο αίμα) που ξεχάστηκε ή μπήκε στο Δημαρχείο τη νύχτα. Απέδωσαν δε την ποσότητα αίματος στην πιθανότητα η γάτα να είχε πιάσει κάποιο θήραμα, ή να ήταν τραυματισμένη η ίδια.

Από νωρίς το πρωί οι εργαζόμενοι, βρήκαν στο χώρο του Πρωτόκολλου, μικρή λίμνη αίματος κάτω από το γραφείο των δημοσιογράφων και πάνω σε καρέκλες, ενώ κηλίδες αίματος υπήρχαν προς τις σκάλες του πρώτου ορόφου και του υπογείου.

Οι καθαρίστριες καθάρισαν τα αίματα και αργότερα ο γενικός γραμματέας κάλεσε την Αστυνομία, για να διαπιστωθεί τι είχε συμβεί.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Πιλάτες, κολύμβηση, περπάτημα οι ιδανικές δραστηριότητες για τα άτομα με παθήσεις του θυρεοειδή… - https://t.co/QkZUp4UUb9 -

  • Αρχαιογνωσία και Ελληνολατρία - https://t.co/CGO57DJLBm -

  • Διαδικτυακή παρουσίαση της δράσης «e-λιανικό» από το Επιμελητήριο Μαγνησίας - https://t.co/USWlZWIXUL -

"Αλιεύοντας" την είδηση