Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Έλεγχοι σε Λαϊκές Αγορές ειδών ένδυσης, υπόδησης και οπωρολαχανικών του Βόλου
Έλεγχοι σε Λαϊκές Αγορές ειδών ένδυσης, υπόδησης και οπωρολαχανικών του Βόλου

Έλεγχοι σε Λαϊκές Αγορές ειδών ένδυσης, υπόδησης και οπωρολαχανικών του Βόλου

Eλέγχους σε ειδών ένδυσης, υπόδησης και οπωρολαχανικών του Δήμου , αλλά και στις ευρύτερες περιοχές περιμετρικά αυτών πραγματοποίησαν κατά το μήνα Αύγουστο μέλη των Κλιμακίων Ελέγχου Λαϊκών Αγορών και Υπαιθρίου Εμπορίου (Κ.Ε.Λ.Α.Υ.Ε.) των Περιφερειακών Ενοτήτων Μαγνησίας και Σποράδων, συνεπικουρούμενα από την Ελληνική Αστυνομία (ΕΛ.ΑΣ.).

Κατά τη διάρκεια των ελέγχων αυτών και σε τρεις περιπτώσεις, τα εν λόγω Κλιμάκια Ελέγχου διενήργησαν κατα 811 τεμαχίων διαφόρων προϊόντων παραεμπορίου (δερνα είδη, γυαλιά, αναπτήρες, ομπρέλες, μπαταρίες, φακούς κ.λπ.), με τη διαδικασία που ορίζεται από την κείμενη ομοθεσία.

Όλα τα κατασχεθέντα προϊόντα είχαν εγκαταλειφθεί από τους κάτοχους τους εντός αλλά και εκτός των χώρων διεξς των Λαϊκών Αγορών στους οποίους διενεργήθηκαν οι .

Τα κατασχεθέντα προϊόντα καταστράφηκαν με απόρριψή τους σε φορτηγό – , το οποίο διέθεσε για το σκοπό αυτό η Διεύθυνση Καθαριότητας του Δήμου και συνέδραμε τα κλιμάκια καθ΄ όλη τη διάρκεια των εν λόγω ελέγχων.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση