Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Έλεγχοι σε Λαϊκές Αγορές ειδών ένδυσης, υπόδησης και οπωρολαχανικών του Βόλου
Έλεγχοι σε Λαϊκές Αγορές ειδών ένδυσης, υπόδησης και οπωρολαχανικών του Βόλου

Έλεγχοι σε Λαϊκές Αγορές ειδών ένδυσης, υπόδησης και οπωρολαχανικών του Βόλου

Eλέγχους σε Λαϊκές Αγορές ειδών ένδυσης, υπόδησης και οπωρολαχανικών του Δήμου Βόλου, αλλά και στις ευρύτερες περιοχές περιμετρικά αυτών πραγματοποίησαν κατά το μήνα Αύγουστο μέλη των Κλιμακίων Ελέγχου Λαϊκών Αγορών και Υπαιθρίου Εμπορίου (Κ.Ε.Λ.Α.Υ.Ε.) των Περιφερειακών Ενοτήτων Μαγνησίας και Σποράδων, συνεπικουρούμενα από την Ελληνική Αστυνομία (ΕΛ.ΑΣ.).

Κατά τη διάρκεια των ελέγχων αυτών και σε τρεις περιπτώσεις, τα εν λόγω Κλιμάκια Ελέγχου διενήργησαν κατασχέσεις – καταστροφές 811 τεμαχίων διαφόρων προϊόντων παραεμπορίου (δερμάτινα είδη, γυαλιά, αναπτήρες, ομπρέλες, μπαταρίες, φακούς κ.λπ.), με τη διαδικασία που ορίζεται από την κείμενη Νομοθεσία.

Όλα τα κατασχεθέντα προϊόντα είχαν εγκαταλειφθεί από τους κάτοχους τους εντός αλλά και εκτός των χώρων διεξαγωγής των Λαϊκών Αγορών στους οποίους διενεργήθηκαν οι έλεγχοι.

Τα κατασχεθέντα προϊόντα καταστράφηκαν με απόρριψή τους σε φορτηγό – απορριμματοφόρο, το οποίο διέθεσε για το σκοπό αυτό η Διεύθυνση Καθαριότητας του Δήμου Βόλου και συνέδραμε τα κλιμάκια καθ΄ όλη τη διάρκεια των εν λόγω ελέγχων.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διακομιδή ηλικιωμένου από την Αλόννησο στο Βόλο - https://t.co/C8ez3UvDbp -

  • Συνελήφθη για παραβίαση ωραρίου στον Αλμυρό - https://t.co/Lj3WLGXDdB -

  • Οι σκιές του 21ου αιώνα - https://t.co/s9aYIGQYuR -

"Αλιεύοντας" την είδηση