Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » ΕΚΒ: Να στηριχθούν οι εργαζόμενοι στον τουρισμό
ΕΚΒ: Να στηριχθούν οι εργαζόμενοι στον τουρισμό

ΕΚΒ: Να στηριχθούν οι εργαζόμενοι στον τουρισμό

Το EKB, με ανακοίνωσή του,  καλεί την Κυβέρνηση, να σκύψει στα τεράστια προβλήματα του Κλάδου Τουρισμού- Επισιτισμού, “που η ίδια προκάλεσε, με τις Νομοθετικές Πράξεις της”  και  άμεσα να λάβει πρόσθετα και ουσιαστικά για τη στήριξη των εργαζομένων.

Θεωρεί επιβεβλημένο,  η κυβέρνηση να εντάξει το σύνολο των εργαζόμενων στον κλάδο, χωρίς όρους και προϋποθέσεις,  στις ρυθμίσεις που ισχύουν για τα επιδόματα σε ανέργους και μακροχρόνια ανέργους μέχρι την επαναπρόσληψή τους.

Επιπλέον επισημαίνει ότι θα πρέπει να κηρυχθεί υποχρεωτική η στον επισιτισμό, αυτή που έχει υπογραφεί από το Δεκέμβριο του 2019 και αποτελεί τη μεγαλύτερη κλαδική στη χώρα.

Τονίζει τέλος ότι το Ε.Κ. στέκεται στο πλευρό της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Τουρισμού και Επισιτισμού, η οποία έχει κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου από την πρώτη στιγμή, εκτιμώντας ότι πάνω από 300.000 στον κλάδο θα μείνουν άνεργοι.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κωπηλασίας: Ασημένια μετάλλια από Ντούσκο και Αναστασιάδου #κωπηλασία - https://t.co/8Ttc1EJXEy -

  • Τσιτσιπάς: Στον επόμενο γύρο του Roland Garros #ΣτέφανοςΤσιτσιπάς - https://t.co/1bVwW98YiE -

  • Ποια είναι η καλύτερη ηλικία για να αρχίσουν τα παιδιά να χρησιμοποιούν τα social media; - https://t.co/lGAOup87kt -

"Αλιεύοντας" την είδηση