Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Έκτακτη συνεδρίαση της Οικονομικής για τα προνοιακά επιδόματα
Έκτακτη συνεδρίαση της Οικονομικής για τα προνοιακά επιδόματα

Έκτακτη συνεδρίαση της Οικονομικής για τα προνοιακά επιδόματα

Συνεδριάζει ύριο Τρίτη 7 Μρτίου, στις 12 το μεσημέρι, εκτάκτως στο Δημαρχείο , η Επιτροπή που θα λάβει απόφαση σχετικά με την έγκριση χορήγησης προνοιακών επιδομάτων για τους μήνες Ιανουάριο και Φεβρουάριο 2017.

Ακόμη, θα γίνει εκλογή του αντιπροέδρου της ς  και ανάληψη πολυετούς υποχρέωσης για την “Μίσθωση κινητών χημικών τουαλετών χωρίς αποχέτευση για τις ανάγκες των Λαϊκών αγορών” διάρκειας ενός έτους από την σύμβαση και του Προγράμματος αλάζιες Σημαίες από 1-6-2017 έως 15-9-2017 με δι συνοπτικού διαγωνισμού.

Την Παρασκευή 10 Μαρτίου, στις 13.00 συνεδριάζει η , που θα εκλέξει αντιπρόεδρο, θα ασχοληθεί με ανακλήσεις αδειών λειτουργίας καταστημάτων και θα εξετάσει περιπτώσεις διατήρησης, απομάκρυνσης και μετακίνησης περιπτέρων.

Τέλος, θα επανεξεταστεί πρόταση τροποποίησης απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου σχετικά με κυκλοφοριακές σε τμήμα της οδού Παραθύρη στην , κατόπιν εγγράφου του Τμήματος Πολεοδομικού Σχεδιασμού και Εφαρμογών της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού Θεσσαλίας.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση