Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Έκτακτη γενική συνέλευση της Φιλοπτώχου Αδελφότητος Βόλου
Έκτακτη  γενική  συνέλευση  της Φιλοπτώχου Αδελφότητος Βόλου

Έκτακτη γενική συνέλευση της Φιλοπτώχου Αδελφότητος Βόλου

Έκτκτη γενική συνέλευση πργματοποιεί η Φιλόπτωχος Αδελφότητα την 09 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 16:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ιδρύματος «ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟ ΒΟΛΟΥ » ( 2ας Νοεμβρίου αριθμός 10 ,στο Βόλο).

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι:

  • Λήψη ς περί ανάκλησης της με αριθμ 6/4-3-2016 πράξης του Δ.Σ., που αφορά την υπόδειξη τριών μελών του, για την συμμετοχή τους στο Δ.Σ. του Ιδρύματος με την επωνυμία Ορφανοτροφείο .
  • Λήψη ς για ανάδειξη από τα μέλη του Σωματείου τριών μελών, για την υπόδειξη αυτών στη συμμετοχή τους στην συγκρότηση του Δ.Σ. του Ιδρύματος Ορφανοτροφείο Βόλου.

Η παρούσα σύγκληση της ενικής Συνέλευσης είναι η πρώτη και για την απαρτία απαιτείται να είναι παρόντα το (1/2) τουλάχιστον των οικονομικώς τακτοποιημένων μελών, δηλαδή να έχουν καταβάλλει και τη συνδρομή του έτους 2016.

Αν δεν υπάρξει απαρτία κατά την πρώτη σύγκληση, η ενική Συνέλευση θα επαναληφθεί και θα συνέλθει σύμφωνα με το άρθρο 22 παρ.4 του καταστατικού μετά δύο ώρες, δηλαδή στις 18:00 την ίδια μέρα και στον ίδιο τόπο με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης.

Η παρουσία όλων στην ανωτέρω εκδήλωση θεωρείται επιβεβλημένη, ενώ θα πρέπει να τακτοποιηθούν οφειλόμενες συνδρομές προηγουμένων ετών.

Για το λόγο αυτό μπορείτε να απευθύνεστε στα γραφεία του Ιδρύματος και στο τηλ . 24210 23264 για να ενημερωθείτε γύρω από το θέμα αυτό .

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση