Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Έκτακτη γενική συνέλευση της Φιλοπτώχου Αδελφότητος Βόλου
Έκτακτη  γενική  συνέλευση  της Φιλοπτώχου Αδελφότητος Βόλου

Έκτακτη γενική συνέλευση της Φιλοπτώχου Αδελφότητος Βόλου

Έκτακτη γενική συνέλευση πραγματοποιεί η την Κυριακή 09 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 16:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ιδρύματος «ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟ ΒΟΛΟΥ » (οδός 2ας Νοεμβρίου αριθμός 10 ,στο Βόλο).

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι:

  • Λήψη απόφασης περί ανάκλησης της με αριθμ 6/4-3- πράξης του Δ.Σ., που αφορά την υπόδειξη τριών μελών του, για την συμμετοχή τους στο Δ.Σ. του Ιδρύματος με την επωνυμία Ορφανοτροφείο Βόλου.
  • Λήψη απόφασης για ανάδειξη από τα μέλη του Σωματείου τριών μελών, για την υπόδειξη αυτών στη συμμετοχή τους στην συγκρότηση του Δ.Σ. του Ιδρύματος Ορφανοτροφείο Βόλου.

Η παρούσα σύγκληση της Γενικής Συνέλευσης είναι η πρώτη και για την απαρτία απαιτείται να είναι παρόντα το (1/2) τουλάχιστον των οικονομικώς τακτοποιημένων μελών, δηλαδή να έχουν καταβάλλει και τη συνδρομή του έτους 2016.

Αν δεν υπάρξει απαρτία κατά την πρώτη σύγκληση, η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί και θα συνέλθει σύμφωνα με το 22 παρ.4 του καταστατικού μετά δύο ώρες, δηλαδή στις 18:00 την ίδια μέρα και στον ίδιο τόπο με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης.

Η παρουσία όλων στην ανωτέρω εκδήλωση θεωρείται επιβεβλημένη, ενώ θα πρέπει να τακτοποιηθούν οφειλόμενες προηγουμένων ετών.

Για το λόγο αυτό μπορείτε να απευθύνεστε στα γραφεία του Ιδρύματος και στο τηλ . 24210 23264 για να ενημερωθείτε γύρω από το θέμα αυτό .

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση