Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Έκπτωση 59% για τη μετατροπή του Εκθεσιακού σε Συνεδριακό Κέντρο
Έκπτωση 59%  για τη μετατροπή του Εκθεσιακού σε Συνεδριακό Κέντρο

Έκπτωση 59% για τη μετατροπή του Εκθεσιακού σε Συνεδριακό Κέντρο

 

Η  εταιρία VASARTIS S.A. αναλαμβάνει τη μετατροπή του Εκθεσιακού Κέντρου στην λεωφόρο Αθηνών σε Συνεδριακό, με έκπτωση 59,15% μετά την υπέρ της κατακύρωση του διαγωνισμού,  ενώ η Οικονομική Επιτροπή στη σημερινή της συνεδρίαση ενέκρινε, κατά πλειοψηφία, το πρακτικό αποσφράγισης και αξιολόγησης των προσφορών.

Ο αρχικός προϋπολογισμός του έργου ήταν 1.200.000 € με ΦΠΑ, η εταιρία που αναδείχτηκε μειοδότης έδωσε έκπτωση 59.15%, με αποτέλεσμα να διαμορφωθεί στις 490.200 € ΦΠΑ.

Στον διαγωνισμό υποβλήθηκαν 37 προσφορές, από τις οποίες απορρίφθηκαν οι 19 και τελικά έλαβαν μέρος 18 εταιρίες. Μειοδότρια εταιρία αναδείχτηκε αυτή που προσέφερε τη μεγαλύτερη έκπτωση 59,15%, ενώ οι εκπτώσεις των υπολοίπων εταιριών κυμάνθηκαν από 57,87 μέχρι και 28%.

Το πρακτικό καταψήφισαν οι σύμβουλοι των μειοψηφιών Μαργ. και Απ.Νάνος, τονίζοντας ότι δεν είναι καιρός για συνεδριακά κέντρα, καθώς η πόλη του Βόλου διαθέτει τέτοιες υποδομές.

Ο Μαργ. διερωτήθηκε για ποιο λόγο δίνεται έκπτωση σε ένα έργο 60% και ο αντιδήμαρχος Ν. Ιωνίας και Κοιμητηρίων και μέλος της επιτροπής Χρ. Στεφόπουλος του απάντησε ότι πριν αναλάβει η παρούσα Δημοτική Αρχή δινόταν έκπτωση 15%, ενώ σήμερα το ποσοστό αυτό είναι πολύ μεγαλύτερο, με αποτέλεσμα να εξοικονομεί χρήματα ο Δήμος.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Μηδενικό ενδιαφέρον για τα βραβεία «Μαρκατά» #βραβείαΜαρκατά - https://t.co/4ppcLOPADE -

  • Κλειστά τα σχολεία στον Βόλο -Σε ετοιμότητα η ΠΕΜΣ για τον χιονιά #χιόνια - https://t.co/MpU1i0NceY -

  • Αναστολή λειτουργίας σχολείων στο Νότιο Πήλιο λόγω κακοκαιρίας #νότιοΠήλιο - https://t.co/ndS4YdwIU6 -

"Αλιεύοντας" την είδηση