Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Εκπροσώπηση του Δήμου Βόλου στην Πολωνία από την αντιδήμαρχο Γεωργία Μποντού-Τοκαλή
Εκπροσώπηση του Δήμου Βόλου στην Πολωνία από την αντιδήμαρχο Γεωργία Μποντού-Τοκαλή

Εκπροσώπηση του Δήμου Βόλου στην Πολωνία από την αντιδήμαρχο Γεωργία Μποντού-Τοκαλή

Η ντιδήμρχος του Δήμου Βόλου κα επισκέφτηκε την πόλη  Zabrze  της ς από τις 26 έως 29 Σεπτεμβρίου 2019 εκπροσωπώντας το δήμαρχο Βόλο Αχ. Μπέο.

Η δήμαρχος της πόλης Μalgorzata Manka-Szulik έστειλε πρόσκληση φιλοξενίας στο Δήμαρχο Βόλου με αφορμή τις εορταστικές εκδηλώσεις για την 97η επέτειο ίδρυσης της πόλης.

Η δήμαρχος και οι συνεργάτες της υποδέχτηκαν στο Δημαρχείο την αντιδήμαρχο και συζήτησαν για τις προοπτικές συνεργασίας στους τομείς του τουρισμού, του πολιτισμού, της ς και του αθλητισμού και αντάλλαξαν αναμνηστικά .

Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων, όπου συμμετείχαν και άλλες ευρωπαϊκές , η κα Μποντού-Τοκαλή, ως η μόνη εκπρόσωπος από την Ελλάδα, είχε τη δυνατότητα και μέσω συνεντεύξεων  να προβάλλει το , ο οποίος τα τελευταία χρόνια παρουσιάζει αυξημένο τουριστικό ενδιαφέρον για την Πολωνική αγορά.

Επιπλέον ο Δήμος Zabrze ενημέρωσε την αντιδημάρχο για την πρόθεση να προσκαλέσουν το να συμμετάσχει με δωρεάν στην τουριστική έκθεση της πόλης στις 2-4 Απριλίου 2020.

Η αγάπη των Πολωνών για την Ελλάδα και η επιλογή του Δήμου Zabrze να συνεργαστεί με το Δήμο Βόλου σε πολλούς τομείς δημιουργεί ένα νέο πλαίσιο για περαιτέρω συνεργασία με οφέλη για τους δημότες των δυο πόλεων.

"Αλιεύοντας" την είδηση