Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Εκπροσώπηση του Δήμου Βόλου στην Πολωνία από την αντιδήμαρχο Γεωργία Μποντού-Τοκαλή
Εκπροσώπηση του Δήμου Βόλου στην Πολωνία από την αντιδήμαρχο Γεωργία Μποντού-Τοκαλή

Εκπροσώπηση του Δήμου Βόλου στην Πολωνία από την αντιδήμαρχο Γεωργία Μποντού-Τοκαλή

Η αντιδήμαρχος του Δήμου Βόλου κα Γεωργία Μποντού-Τοκαλή επισκέφτηκε την πόλη  Zabrze  της Πολωνίας από τις 26 έως 29 Σεπτεμβρίου 2019 εκπροσωπώντας το δήμαρχο Βόλο Αχ. Μπέο.

Η δήμαρχος της πόλης Μalgorzata Manka-Szulik έστειλε πρόσκληση φιλοξενίας στο Δήμαρχο Βόλου με αφορμή τις εορταστικές εκδηλώσεις για την 97η επέτειο ίδρυσης της πόλης.

Η δήμαρχος και οι συνεργάτες της υποδέχτηκαν στο Δημαρχείο την αντιδήμαρχο και συζήτησαν για τις προοπτικές συνεργασίας στους τομείς του τουρισμού, του πολιτισμού, της εκπαίδευσης και του αθλητισμού και αντάλλαξαν αναμνηστικά δώρα.

Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων, όπου συμμετείχαν και άλλες ευρωπαϊκές πόλεις, η κα Μποντού-Τοκαλή, ως η μόνη εκπρόσωπος από την Ελλάδα, είχε τη δυνατότητα και μέσω συνεντεύξεων  να προβάλλει το Δήμο Βόλου, ο οποίος τα τελευταία χρόνια παρουσιάζει αυξημένο τουριστικό ενδιαφέρον για την Πολωνική αγορά.

Επιπλέον ο Δήμος Zabrze ενημέρωσε την αντιδημάρχο για την πρόθεση να προσκαλέσουν το Δήμο Βόλου να συμμετάσχει με δωρεάν περίπτερο στην τουριστική έκθεση της πόλης στις 2-4 Απριλίου 2020.

Η αγάπη των Πολωνών για την Ελλάδα και η επιλογή του Δήμου Zabrze να συνεργαστεί με το Δήμο Βόλου σε πολλούς τομείς δημιουργεί ένα νέο πλαίσιο για περαιτέρω συνεργασία με οφέλη για τους δημότες των δυο πόλεων.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Σκηνές για τους σεισμόπληκτους της Θεσσαλίας - https://t.co/Ugf98VMHbw -

  • Ατομική πεζοπορία στη Γορίτσα - https://t.co/mNjbPsSdoL -

  • Εθελοντές της ΕΟΔ Μαγνησίας στο Δομένικο - https://t.co/W2v4M1yeP8 -

"Αλιεύοντας" την είδηση