Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Εκπόνηση κυκλοφοριακής μελέτης για τις Ζάχου-Καραμπατζάκη
Εκπόνηση κυκλοφοριακής μελέτης για τις Ζάχου-Καραμπατζάκη

Εκπόνηση κυκλοφοριακής μελέτης για τις Ζάχου-Καραμπατζάκη

Κατά πλειοψηφία εγκρίθηκε στη σημερινή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Βόλου   το πρακτικό αποσφράγισης των δικαιολογητικών συμμετοχής και τεχνικών προσφορών του συνοπτικού διαγωνισμού για την επιλογή αναδόχου εκπόνησης μελέτης με τίτλο «Κυκλοφοριακή μελέτη υλοποίησης της διαμόρφωσης των οδών Ζάχου και Καραμπατζάκη ως οδών ήπιας ».

Να σημειωθεί πως  κατατέθηκε προσφορά από μια και μόνο τεχνική εταιρία μελετών, που θα αναλάβει το έργο αντί του ποσού  59.522,91 € με ΦΠΑ, ενώ αρνητικά ψήφισαν οι επικεφαλής των «Δρόμων Συνς» Μαργαρίτης και της ΛΑΣ Αποστόλης Νάνος.

Για τη λειτουργία Λούνα Παρκ στο παζάρι του Βόλου

Επίσης τους όρους διεξς δημοπρασίας για την εκμίσθωση χώρου για εγκατάσταση και λειτουργία Λούνα Παρκ, κατά τη διάρκεια της ς, ενέκρινε κατά πλειοψηφία η Οικονομική , με αρνητική ψήφο των Μαργ. Πατσιαντά και Απ. Νάνου.

Το παζάρι θα λειτουργήσει στο χώρο του Πανθεσσαλικού Σταδίου από 1 μέχρι 20 Ιουλίου 2018, ενώ ο χώρος για την εγκατάσταση του Λούνα Παρκ έχει έκταση 6.000 τ.μ. και θα μισθωθεί στον πλειοδότη.

Τέλος, η Οικονομική ενέκρινε ομόφωνα την υποβολή  Πρακτικού του συνοπτικού διαγωνισμού για την παροχή υπηρεσιών “Κτην περίθαλψη αδέσποτων ζώων για χρονικό διάστημα ενός έτους από την υπογραφή της ς” ενδεικτικού προϋπολογισμού 39.990 € με ΦΠΑ και το πρακτικό διενέργειας μειοδοτικού διαγωνισμού για την προμήθεια ειδών καθαριότητας, ευπρεπισμού και λοιπών ειδών ς του Δήμου Βόλου, προϋπολογισμού 74.000 €.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση