Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Εκπόνηση κυκλοφοριακής μελέτης για τις Ζάχου-Καραμπατζάκη
Εκπόνηση κυκλοφοριακής μελέτης για τις Ζάχου-Καραμπατζάκη

Εκπόνηση κυκλοφοριακής μελέτης για τις Ζάχου-Καραμπατζάκη

Κτά πλειοψηφί εγκρίθηκε στη σημερινή της Οικονομικής Επιτροπής    το πρακτικό αποσφράγισης των δικαιολογητικών συμμετοχής και τεχνικών προσφορών του συνοπτικού διαγωνισμού για την αναδόχου εκπόνησης μελέτης με τίτλο «Κυκλοφοριακή μελέτη υλοποίησης της διαμόρφωσης των οδών Ζάχου και Καραμπατζάκη ως οδών ήπιας κυκλοφορίας».

Να σημειωθεί πως  κατατέθηκε προσφορά από μια και μόνο τεχνική εταιρία μελετών, που θα αναλάβει το έργο αντί του ποσού  59.522,91 € με ΦΠΑ, ενώ αρνητικά ψήφισαν οι επικεφαλής των «Δρόμων Συνεργασίας» Μαργαρίτης και της ΛΑΣ Αποστόλης Νάνος.

Για τη λειτουργία Λούνα Παρκ στο παζάρι του

Επίσης τους όρους διεξαγωγής δημοπρασίας για την εκμίσθωση χώρου για εγκατάσταση και λειτουργία Λούνα Παρκ, κατά τη διάρκεια της εμποροπανήγυρης, ενέκρινε κατά πλειοψηφία η Οικονομική επιτροπή, με αρνητική ψήφο των Μαργ. Πατσιαντά και Απ. Νάνου.

Το παζάρι θα λειτουργήσει στο χώρο του Πανθεσσαλικού Σταδίου από 1 μέχρι 20 Ιουλίου , ενώ ο χώρος για την εγκατάσταση του Λούνα Παρκ έχει έκταση 6.000 τ.μ. και θα μισθωθεί στον πλειοδότη.

Τέλος, η Οικονομική επιτροπή ενέκρινε ομόφωνα την υποβολή  Πρακτικού του συνοπτικού διαγωνισμού για την παροχή υπηρεσιών “Κτην περίθαλψη αδέσποτων ζώων για χρονικό διάστημα ενός έτους από την υπογραφή της ς” ενδεικτικού προϋπολογισμού 39.990 € με ΦΠΑ και το πρακτικό διενέργειας μειοδοτικού διαγωνισμού για την προμήθεια ειδών καθαριότητας, ευπρεπισμού και λοιπών ειδών υγιεινής του Δήμου Βόλου, προϋπολογισμού 74.000 €.

"Αλιεύοντας" την είδηση