Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Εκμισθώθηκε ο χώρος για το Χωριό του Άη Βασίλη στο Βόλο
Εκμισθώθηκε ο χώρος για το Χωριό του Άη Βασίλη στο Βόλο

Εκμισθώθηκε ο χώρος για το Χωριό του Άη Βασίλη στο Βόλο

 

 

Απόφση γι την εκμίσθωση της πλατείας Ρ. ου για το χωριό του Άη Βασίλη ελήφθη στις 3.00 το απόγευμα σε έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου.

Το Συμβούλιο Βόλου, συνεδρίασε παρουσία μόνο των δημοτικών συμβούλων της πλειοψηφίας και του συμβούλου της «Δύναμης Βόλου»Αρ. Δουλόπουλου και  αποφάσισε ομόφωνα την εκμίσθωση μέρους της πλατείας Ρήγα ου, για τη λειτουργία χριστουγεννιάτικου θεματικού πάρκου, σύμφωνα με το άρθρο 192, παρ. 2 του Ν. 3463/2006.

Σημειώνται ότι η   της Οικονομικής Επιτροπής είχε απορριφθεί αρχικά από την με το αιτιολογικό ότι δεν έγινε σωστά η διαδικασία και για σήμερα είχε προγραμματιστεί η συνεδρίαση της Επιτροπής 152, στην οποία είχε προσφύγει ο .

Στη Λάρισα, πήγαν ο εκτελών χρέη δημάρχου Θάνος Θεοδώρου και ο Στέλιος Διαμαντίδης, αλλά πληροφορήθηκαν ότι η συνεδρίαση δεν επρόκειτο να γίνει, λόγω ασθένειας του προέδρου.

Μετά την εξέλιξη αυτή, συνεδρίασε εκτάκτως το Συμβούλιο σήμερα  και αποφάσισε την εκμίσθωση του χώρου στην ανάδοχο για τη λειτουργία χριστουγεννιάτικου θεματικού πάρκου.

Ο σύμβουλος της «Δύναμης Βόλου»  ρώτησε αν έχει προβλεφθεί η παρουσία ασθενοφόρου στο χωριό του Άγιο Βασίλη, όπου θα υπάρχει μεγάλος συνωστισμός κόσμου και ο πρόεδρος του ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ Γιώργος Βλιώρας απάντησε ότι στο χώρο θα βρίσκονται ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και εθελοντές διασώστες.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση