Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Εκμισθώθηκε ο χώρος για το Χωριό του Άη Βασίλη στο Βόλο
Εκμισθώθηκε ο χώρος για το Χωριό του Άη Βασίλη στο Βόλο

Εκμισθώθηκε ο χώρος για το Χωριό του Άη Βασίλη στο Βόλο

 

 

Απόφαση για την εκμίσθωση της πλατείας Ρ. Φεραίου για το χωριό του Άη Βασίλη ελήφθη στις 3.00 το απόγευμα σε έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου.

Το Συμβούλιο Βόλου, συνεδρίασε παρουσία μόνο των δημοτικών συμβούλων της πλειοψηφίας και του συμβούλου της «Δύναμης Βόλου»Αρ. Δουλόπουλου και  αποφάσισε ομόφωνα την εκμίσθωση μέρους της πλατείας Ρήγα Φεραίου, για τη λειτουργία χριστουγεννιάτικου θεματικού πάρκου, σύμφωνα με το άρθρο 192, παρ. 2 του Ν. 3463/2006.

Σημειώνται ότι η   απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής είχε απορριφθεί αρχικά από την Θεσσαλίας- Στερεάς Ελλάδας με το αιτιολογικό ότι δεν έγινε σωστά η διαδικασία και για σήμερα είχε προγραμματιστεί η συνεδρίαση της Επιτροπής 152, στην οποία είχε προσφύγει ο Δήμος.

Στη Λάρισα, πήγαν ο εκτελών δημάρχου Θάνος Θεοδώρου και ο γενικός Στέλιος Διαμαντίδης, αλλά πληροφορήθηκαν ότι η συνεδρίαση δεν επρόκειτο να γίνει, λόγω ασθένειας του προέδρου.

Μετά την εξέλιξη αυτή, συνεδρίασε εκτάκτως το Συμβούλιο σήμερα  και αποφάσισε την εκμίσθωση του χώρου στην ανάδοχο για τη λειτουργία χριστουγεννιάτικου θεματικού πάρκου.

Ο σύμβουλος της «Δύναμης Βόλου»  ρώτησε αν έχει προβλεφθεί η παρουσία ασθενοφόρου στο χωριό του Άγιο Βασίλη, όπου θα υπάρχει μεγάλος συνωστισμός κόσμου και ο πρόεδρος του ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ Γιώργος Βλιώρας απάντησε ότι στο χώρο θα βρίσκονται ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και εθελοντές διασώστες.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος δύο ατόμων για #απάτη #απάτη - https://t.co/1NDpabikJZ -

  • Συνεργασία Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Π.Θ. με το Αυστραλιανό ερευνητικό κέντρο S… - https://t.co/WqfqRvZ8br -

  • Χρ. Τριαντόπουλος: Πανηγυρικός λόγος για την εκδήλωση «140 Χρόνια Ελεύθερη Θεσσαλία» - https://t.co/RXDZQmZXg9… -

"Αλιεύοντας" την είδηση