Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Εκμίσθωση καταστήματος στο Άλσος Ανδρέα Βαλαχή
Εκμίσθωση καταστήματος στο Άλσος Ανδρέα Βαλαχή

Εκμίσθωση καταστήματος στο Άλσος Ανδρέα Βαλαχή

Σε εκμίσθωση του δημοτικού καταστήματος στο Άλσος Ανδρέας Βαλαχής, στη Ν. Ιωνία, συνολικού εμβαδού 341 τ.μ., θα προχωρήσει η Δημοτική Αρχή Βόλου.  Στη σημερινή της η Επιτροπή ενέκρινε ομόφωνα τους όρους διεξαγωγής της δημοπρασίας.

Το κατάστημα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αναψυκτήριο, ή ουζερί, περιλαμβάνει αίθουσα πελατών, κουζίνα και χώρους υγιεινής, ενώ για την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων εξωτερικά, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ο πλακοστρωμένος χώρος έμπροσθεν του κτιρίου.

Η τιμή εκκίνησης της πλειοδοσίας θα οριστεί στο ποσό των 12.000 € ετησίως (1.000 € μηνιαίως), πλέον χαρτοσήμου υπέρ του Δημοσίου 3,6% και η διάρκεια της μίσθωσης θα οριστεί σε πέντε έτη.

Η περίληψη διακήρυξης θα τοιχοκολληθεί στο Δημαρχιακό Κατάστημα και θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου, τουλάχιστον 10 ημέρες πριν τη δημοπρασία.

Πληροφορίες παρέχονται τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από τη Διεύθυνση Οικονομικών – Τμήμα Δημοτικής Περιουσίας και Κληροδοτημάτων, Λ. Ειρήνης 131, πρώην Δημαρχείο Ν. Ιωνίας, τηλ. 24213 53127 και 24213 53128.

Επίσης η  Οικονομική επιτροπή κατακύρωσε το πρακτικό του διαγωνισμού για την προμήθεια έτοιμων γευμάτων για τη σίτιση απόρων, του Ξενώνα Κακοποιημένων Γυναικών, της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας, του και Δημόσιας Υγείας και των μαθητών του Μουσικού Σχολείου Βόλου, διάρκειας ενός έτους.

Ο μοναδικός προμηθευτής που συμμετείχε στον διαγωνισμό, ήταν αυτός στον οποίο κατακυρώθηκε ο διαγωνισμός, συνολικής δαπάνης 500.205,40 €.

Επιπλέον , η Επιτροπή ενέκρινε την απευθείας ανάθεση δημιουργίας Παιδικής Χαράς στη θέση Πλατανάκια της Δ.Ε. Ιωλκού, προϋπολογισμού 23.840,28 ε με τον ΦΠΑ.

Τέλος, η Οικονομική Επιτροπή ενέκρινε τις  κλαδέματος, κοπής, και αποκομιδής προϊόντων κλαδέματος σε δένδρα που εκριζώθηκαν, παρουσίασαν κλίση και των οποίων κλαδιά έσπασαν, λόγω των έντονων βροχοπτώσεων σε συνδυασμό με ισχυρούς ανέμους που έπληξαν τον τελευταίο μήνα το Δήμο Βόλου.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση