Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Εκμίσθωση έναντι 2000 ευρώ, χώρου για τη διοργάνωση της Γιορτής Κρασιού στη Ν. Αγχίαλο
Εκμίσθωση έναντι 2000 ευρώ, χώρου για τη διοργάνωση της Γιορτής Κρασιού στη Ν. Αγχίαλο

Εκμίσθωση έναντι 2000 ευρώ, χώρου για τη διοργάνωση της Γιορτής Κρασιού στη Ν. Αγχίαλο

Κατά πλειοψηφία ενέκρινε σήμερα το Δημοτικό Συμβούλιο  την εκμίσθωση έναντι 2000 ευρώ, χώρου για τη διοργάνωση της Γιορτής Κρασιού στη Ν. Αγχίαλο, ικανοποιώντας το αίτημα δύο Πολιτιστικών Συλλόγων.

Για το γεγονός ότι δεν κλήθηκαν και άλλοι σύλλογοι να υποβάλλουν εκδήλωση ενδιαφέροντος κατήγγειλε τη δημοτική αρχή ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος κ. Διαμαντένιας ενώ μετέφερε στο δημοτικό συμβούλιο πληροφορίες από «πηγαδάκια» στην Αγχίαλο, ότι ο δήμαρχος κ. αλλά και η δημοτική αρχή γενικότερα όταν ρωτήθηκε γιατί αποκλείστηκαν οι άλλοι σύλλογοι, η απάντηση ήταν «για πολιτικούς λόγους». Ο κ. διέψευσε ότι υπήρξε τέτοιου είδους επικοινωνία με κανένα, επιμένοντας ότι μόνο δύο σύλλογοι εκδήλωσαν ενδιαφέρον.

«Υπάρχει στην Αγχίαλο. Ξαφνικά αποκλείονται κάποιοι άνθρωποι. Αποκλείετε σύλλογο 600 μελών. Δεν τους καλέσατε να συμμετάσχουν κ. πρόεδρε. Και καλείτε ένα σύλλογο να συμμετάσχει με τον οποίο είστε στα δικαστήρια με ένα σύλλογο που έχει υπεξαιρέσει ένα ποσό, κλέβοντας στολές».

Από την πλευρά του ο Μαργαρίτης Πατσιαντάς της μείζονος μειοψηφίας ρώτησε αν ο δήμος θα έχει έσοδα από τη γιορτή κρασιού πέραν του μισθώματος των 2000 ευρώ κα έλαβε αρνητική απάντηση.

Η Νατάσσα Οικονόμου σχολίασε ότι μέχρι πέρυσι η γιορτή κρασιού γινόταν με τη συμμετοχή όλων των πολιτιστικών συλλόγων περιοχής. « Πέρυσι στην απόφαση του δημοτικού συμβουλίου για παραχώρηση του χώρου, συμμετείχαν έξι σύλλογοι. Τώρα μας είπε ο δήμαρχος ότι έκαναν αίτηση μόνο δύο. Θα ήταν σκόπιμο να κληθούν και οι άλλοι αν ενδιαφέρονται. Πράγματι υπάρχει ένα θέμα με το συγκεκριμένο σύλλογο και μια δικαστική διαμάχη».

Ο κ.  Μιτζικός επισήμανε ότι τίθεται θέμα ευνοιοκρατίας για τους δύο συλλόγους.  «Φαίνεται σαν να τα κάνατε όλα εν κρυπτώ. Όταν γνωρίζετε ότι πάντα υπήρχαν σύλλογοι εμπλεκόμενοι στη διοργάνωση και κάνει το αίτημα μόνο ένας, είναι ευνοικοκρατία. Λέω να αποσύρετε το θέμα και να δώσετε ένα χρονικό διάστημα τριών ημερών να εκδηλώσουν ενδιαφέρον οι σύλλογοι».

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διακόπηκε η κυκλοφορία στο Νότιο Πήλιο λόγω νταλίκας #νότιοΠήλιο - https://t.co/pGK2dctrgd -

  • Η Τυρναβίτισσα Μιχαέλα Λάκη στους «16» του Australian Open Juniors #AustralianOpenJuniors - https://t.co/ThUqMHQ29B -

  • Κακοκαιρία «Ελπίδα»: Επιχείρηση της ΕΚΑΜ στην Αττική Οδό #ΑττικήΟδός - https://t.co/1gK1w1FyzU -

"Αλιεύοντας" την είδηση