Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » “Εκλογές καθαρές ” ζητούν για το Ορφανοτροφείο
“Εκλογές καθαρές ” ζητούν για το Ορφανοτροφείο

“Εκλογές καθαρές ” ζητούν για το Ορφανοτροφείο

“Εδώ κι έν μήνα ,βιώνουμε τραγελαφικά γεγονότα που διαδραματίζονται στο Ορφανοτροφείο του Βόλου, αλλά κανείς αρμόδιος δε λαμβάνει θέση για τα διαδραματιζόμενα, εκτός από τον πρόεδρό του Άγγελο Αγραφιώτη, που για άλλη μια φορά η ανακοίνωσή του – απάντηση, τον φέρνει άμεσα πλέον στο δρόμο της ς.
Το ότι μετά την της υπεξαίρεσης χρημάτων ,ύψους 3.000 ευρώ, προβήκαμε σε δήλωση, ότι ουδεμία σχέση έχουμε με την υπεξαίρεση αυτή, μεταφράστηκε από τον πρόεδρο ως ΤΕΧΝΗΤΑ συντηρημένη ένταση, μια προσφιλή τακτική συγκεκριμένων κύκλων που επιθυμούν να πέσει η διοίκηση για να ξανά οδηγηθεί το ίδρυμα σε εκλογές. Έτσι το εξέλαβε ο πολυπράγμων και λαλίστατος κ. Αγραφιώτης Άγγελος, πρόεδρος του ιδρύματος.

Ας προβληματιστούμε όλοι μαζί λοιπόν…” Τα παρπάνω τονίζουν τα πρώην μέλη της διοίκησης και προσθέτουν: “Γιατί προβήκαμε τα δύο μέλη, Γιαννακός Γιάννης ταμίας, Τσακίρης Νικόλαος γραμματέας, σε επιστολή, ενώ το τρίτο άτομο ,που είναι η πρώην πρόεδρος Ιωάννου Σοφία, ΚΑΤΆ ΤΗΝ ΠΕΡΊΟΔΟ 2014 Έως , δεν συνυπόγραψε να διαχωρίσει και εκείνη τη θέση της από την υπεξαίρεση, δεν υπερασπίστηκε τη δική της διοίκηση και συνεχίζει να παραμένει μέλος του Δ.Σ. της Φ.Α.Β; Εμείς, όταν υπέπεσαν στην αντίληψή μας, ενέργειες και πράξεις της προέδρου, που συνυπήρξαμε στη διοίκηση, που έγιναν εν αγνεία μας, αν και επανεκλεγήκαμε, παραιτηθήκαμε για λόγους ευθιξίας και ποτέ δεν προβήκαμε σε δημόσιες. Τίποτα προσωπικό μεταξύ μας,τι υπονοείται ,εσείς γνωρίζεται.

Μην κατηγορείτε τις δικές μας επιστολές κ. πρόεδρε, γιατί εσείς έχετε εσωτερική αλληλογραφία, όχι τυπική αλλά με επιπλήξεις και αντιπαραθέσεις με τα ίδια σας τα μέλη και με το προσωπικό σας. Μάλιστα και επιστολές του προσωπικού προς εσάς, αλλά και εξώδικα.

Πώς η νέα Διοίκηση του κ. Άγγελου Αγραφιώτη, ασκεί έργο, όταν δηλώνει ότι έγινε υπεξαίρεση ποσού 3.000 ευρώ, αλλά είναι μικροποσό; Ποιο είναι το ποσό που μπορεί να υπεξαιρέσει κάποιος και να μην οδηγηθεί στη ;

Ποιος διενεργεί τον έλεγχο στο , που αποφάνθηκε ότι με παραλείψεις ή εσκεμμένες ενέργειές μας ζημιώσαμε το ίδρυμα κατά 25.000 ευρώ; Υπάρχει υπουργικός διοικητικός- οικονομικός έλεγχος ή ορκωτός λογιστής που διενεργεί έλεγχο με απόφαση του Δ.Σ.;

Για ποιο έργο μιλά και κομπάζει ο πρόεδρος, όταν τα 40.000 ευρώ που ήρθαν ως έσοδα στο ίδρυμα, δεν ήταν ούτε δωρεές συμπολιτών , ούτε είσπραξη ενοικίων, αλλά ΠΩΛΗΣΗ ακινήτου ιδιοκτησίας του ιδρύματος; Εύκολα έχει κανείς έσοδα όταν πουλά ακίνητα, αλλά αυτό είναι μια εύκολη και προσφιλής λύση.

Γιατί κωφεύει ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΆ η πρόεδρος της Φ.Α.Β. κ. Κλεοπάτρα Γεωργακλή, και όλα τα μέλη της Φ.Α.Β. και δεν αποπέμπουν τον κλέφτη από τα μητρώα του σωματείου; Γιατί κόπτονται ότι θα πέσει η διοίκηση, με την αποπομπή του κλέφτη, εφόσον βάσει καταστατικού, υπάρχουν αναπληρωματικά μέλη; Και τελικά καλύτερα να οδηγηθεί το ίδρυμα σε εκλογές, παρά σε γνώση όλων να παραμένει ένας κλέφτης στα διοικητικά τεκταινόμενα. Εκλογές καθαρές, που θα εκλεγούν πολίτες, όχι στηριζόμενοι σε μηχανισμούς, όπως κατέγραφε ο τύπος στις εκλογές στις 14/2/.

Τέλος, γιατί ο Δήμος Βόλου, που είναι εποπτεύουσα αρχή, δεν παρεμβαίνει, ώστε οι δύο πρόεδροι κ. Αγραφιώτης Άγγελος και κα. Γεωργακλή Κλεοπάτρα, να πράξουν αυτά που ορίζει το καταστατικό ή να καλέσουν τα διοριζόμενα μέλη του κ. Δανάη Χαριτάκη και Κάλλη, να πάρουν θέση στα σοβαρά αυτά θέματα, ποιος ο ρόλος τους;

Σε καμία περίπτωση δε θα ξανά αποστείλουμε επιστολές, μιας και όλα πλέον θα οδηγηθούν στην οδό της ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ. Κανείς δεν μπορεί να μιλήσει για ΔΗΘΕΝ ενδιαφέρον για το ίδρυμα και τα ,όταν άλλοι συντηρούν ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΕΣ ΥΠΟΘΈΣΕΙΣ.”

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση