Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Εκδήλωση της Τ.Ο. Μαγνησίας της Χ.Α. στο Βόλο
Εκδήλωση της Τ.Ο. Μαγνησίας της Χ.Α. στο Βόλο

Εκδήλωση της Τ.Ο. Μαγνησίας της Χ.Α. στο Βόλο

Εν μέσω πνηγυρικού κλίμτος διεξήχθη η προγραμματισμένη πολιτική εκδήλωση της Τ.Ο. Μαγνησίας της Χρυσής Αυγής την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου στο Βόλο με κεντρικούς ομιλητές τους βουλευτές του Κινήματος νσταντίνο Μπαρούση και Παναγιώτη Ηλιόπουλο. Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών φίλοι του κόμματος από τους Νομούς Μαγνησίας και Λάρισας.

Το λόγο έλαβε πρώτα ο Χρήστος Νάκος αναλύοντας τις τρέχουσες εξελίξεις και στηλιτεύονας την επικαιρότητα. Ανεφέρθη στην επιτακτική ανάγκη κλιμακώσεως του πολιτικού αγώνα και όπως τόνισε και ο ίδιος, «τίποτε δεν είναι χαμένο, αρκεί να μη συμβιβαστούμε».

Ακολούθησε ο βουλευτής Μαγνησίας Παναγιώτης δίνοντας βαρύτητα στην ανάγκη συσπειρώσεως του Ελληνικού λαού, αποσπώντας τα χειροκροτήματα των παρευρισκομένων. Αρχικώς ανεφέρθη στο πολιτικό πρόγραμμα του Λαϊκού Συνδέσμου, θέσεις που αποτελούν τις μοναδικές ρεαλιστικές λύσεις στο αδιέξοδο του ελληνικού προβλήματος. Επίσης τόνισε την εκρηκτική άνοδο που καταγράφει το Κίνημά μας σε έγκριτες δημοσκοπήσεις, με ενδεχόμενο την της 2ης θέσεως ως αξιωματικής αντιπολιτεύσεως.

Τέλος ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας νσταντίνος Μπαρούσης, πραγματοποίησε μια σύντομη επισκόπηση του πολιτικού σκηνικού και των ολέθριων πολιτικών ολισθημάτων που θέτουν σε κίνδυνο τα Εθνικά μας Δίκαια. Όπως κατέδειξε ο συναγωνιστής, δύο είναι τα κύρια προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ελλάδα: Ο οικονομικός και ο εποικισμός ο οποίος έχει ενδυθεί το μανδύα του «προσφυγικού ζητήματος».

Οι ασύμμετρες απειλές που δέχεται η Πατρίδα μας, η οικονομική κατοχή, η οποία περιορίζει τα κυριαρχικά μας δικαιώματα και η εισβολή κυμάτων αλλογενών καταδεικνύουν την άμεση ανάγκη ισχυροποιήσεως της μοναδικής δύναμης αντιστάσεως, της Χρυσής Αυγής. «Εντατικο του νόμιμου Πολιτικού μας Αγώνα, καμία υποχώρηση, μέχρι να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω», υπογράμμισε τέλος ο ίδιος.

nakosbarbarousischa-1

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση