Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Eκδήλωση της «Πρωτοβουλίας Φίλων του Ινστιτούτου Νίκος Πουλαντζάς στην Μαγνησία»
Eκδήλωση της «Πρωτοβουλίας Φίλων του Ινστιτούτου Νίκος Πουλαντζάς στην Μαγνησία»

Eκδήλωση της «Πρωτοβουλίας Φίλων του Ινστιτούτου Νίκος Πουλαντζάς στην Μαγνησία»

Την Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018 στις 7.00 μ.μ. πραγματοποιείται στο « Center FORUM» – Δεληγιώργη 9 η πρώτη δημόσια εκδήλωση – συζήτηση της νεοσύστατης «Πρωτοβουλίας Φίλων του Ινστιτούτου ίκος Πουλαντζάς  στην » με θέμα:«Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟ 21Ο ΑΙΩΝΑ».

 

Εισηγητές θα είναι οι: Κώστας Δουζίνας – πρόεδρος του Ινστιτούτου και Μάκης Μπαλλής – ιδρυτικό μέλος της «Πρωτοβουλίας στην », του ΣΥΡΙΖΑ.

Την συζήτηση θα συντονίσει ο Κωστής Χρονάκης, τακτικό μέλος του Ι.Ν.Π. και της «Πρωτοβουλίας» στην Μαγνησία.

Υπογραμμίζεται ότι η ώρα έναρξης θα τηρηθεί επακριβώς.

Το «Ινστιτούτο Νίκος Πουλαντζάς» ασχολείται με την έρευνα, την μελέτη και τον προβληματισμό σε κοινωνικά θέματα και ιδίως σε αυτά που αφορούν τις κοινωνικές , την , την ανάπτυξη, την και τον πολιτισμό, με ιδιαίτερη έμφαση στα προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας. Το πεδίο αναφοράς είναι το εθνικό και το υπερεθνικό με ιδιαίτερη έμφαση στο ευρωπαϊκό και στο .

Σημειώνεται τέλος ότι σε ολόκληρη την χώρα υπάρχουν μόλις τέσσερις  αντίστοιχες Πρωτοβουλίες: στο Ηράκλειο, στη Θεσσαλονίκη, στην Πάτρα και στον Βόλο.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση