Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Eκδήλωση της «Πρωτοβουλίας Φίλων του Ινστιτούτου Νίκος Πουλαντζάς στην Μαγνησία»
Eκδήλωση της «Πρωτοβουλίας Φίλων του Ινστιτούτου Νίκος Πουλαντζάς στην Μαγνησία»

Eκδήλωση της «Πρωτοβουλίας Φίλων του Ινστιτούτου Νίκος Πουλαντζάς στην Μαγνησία»

Την Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου στις 7.00 μ.μ. πραγματοποιείται στο «Conference Center FORUM» – Δεληγιώργη 9 η πρώτη δημόσια εκδήλωση – συζήτηση της νεοσύστατης «Πρωτοβουλίας Φίλων του Ινστιτούτου Νίκος Πουλαντζάς  στην Μαγνησία» με θέμα:«Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟΝ 21Ο ΑΙΩΝΑ».

 

Εισηγητές θα είναι οι: Κώστας Δουζίνας – πρόεδρος του Ινστιτούτου και Μάκης Μπαλλής – ιδρυτικό μέλος της «Πρωτοβουλίας στην Μαγνησία», βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Την συζήτηση θα συντονίσει ο Κωστής Χρονάκης, τακτικό μέλος του Ι.Ν.Π. και της «Πρωτοβουλίας» στην Μαγνησία.

Υπογραμμίζεται ότι η ώρα έναρξης θα τηρηθεί επακριβώς.

Το «Ινστιτούτο Νίκος Πουλαντζάς» ασχολείται με την έρευνα, την μελέτη και τον προβληματισμό σε κοινωνικά θέματα και ιδίως σε αυτά που αφορούν τις κοινωνικές σχέσεις, την οικονομία, την ανάπτυξη, την και τον πολιτισμό, με ιδιαίτερη έμφαση στα προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας. Το πεδίο αναφοράς είναι το εθνικό και το υπερεθνικό με ιδιαίτερη έμφαση στο ευρωπαϊκό και στο ελληνικό.

Σημειώνεται τέλος ότι σε ολόκληρη την χώρα υπάρχουν μόλις τέσσερις  αντίστοιχες Πρωτοβουλίες: στο Ηράκλειο, στη Θεσσαλονίκη, στην και στον Βόλο.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση