Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Εκδήλωση της ΝΕ Μαγνησίας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για το λιμάνι
Εκδήλωση της ΝΕ Μαγνησίας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για το λιμάνι

Εκδήλωση της ΝΕ Μαγνησίας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για το λιμάνι

 

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Μαγνησίας διοργανώνει διαδικτυακή εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με το Τμήμα Ναυτιλίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, την Τετάρτη 23/3/2022 και ώρα 18:00, με θέμα: «Λιμάνια: μηχανές ανάπτυξης της οικονομίας και του χώρου – Λιμάνι Βόλου: το σήμερα και οι μελλοντικές προοπτικές».

Η εκδήλωση είχε προγραμματιστεί εδώ και αρκετό καιρό, καθώς τα θέματα που πραγματεύεται για το λιμάνι του Βόλου και σχετικά με τις πρόσφατες εξελίξεις από τα άλλα μεγάλα λιμάνια της Ελλάδας, είναι κομβικής σημασίας για τις αναπτυξιακές προοπτικές της πόλης του νομού και της χώρας.

Αποκτά όμως ιδιαίτερη σημασία καθώς συμπίπτει χρονικά με τα πρόσφατα γεγονότα (παραίτηση-καταγγελίες της πρώην προέδρου του ΟΛΒ) που αναδεικνύουν με κραυγαλέο τρόπο τα αδιέξοδα της πολιτικής της κυβέρνησης της ΝΔ σε αυτό τον τομέα.

Την εκδήλωση θα προλογίσει ο τομεάρχης Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, βουλευτής Δωδεκάνησου Νεκτάριος Σαντορινιός και τομεάρχης Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ–ΠΣ και εν συνεχεία θα υπάρξουν 15-λεπτες εισηγήσεις από τους:

  • Χρήστο Λαμπρίδη, πρώην γενικό γραμματέα Λιμένων και λιμενικής πολιτικής με θέμα «Μορφές – διακυβέρνησης των λιμανιών – οι προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ».
  • Παντελή Σκάγιαννη, ομότιμο καθηγητή Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, πρώην πρόεδρο ΟΛΒ ΑΕ με θέμα «Πολυτροπικές μεταφορές στη Μαγνησία και ο ρόλος του λιμανιού του Βόλου – προοπτικές & επέκταση».

  • Θρασύβουλο Σταυριδόπουλο, υποναύαρχο Λ.Σ. εα και πρώην πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο ΟΛΒ ΑΕ με θέμα «Απολογισμός 2015–2019 – προτάσεις για την ανάπτυξη του λιμανιού του Βόλου».

  • Γιώργο Τοζίδη, οικονομολόγο, πρώην διευθύνοντα σύμβουλο ΟΛΒ ΑΕ με θέμα «Αποτίμηση ιδιωτικοποίησης ΟΛΘ».

  • Αναστασία Φραντζεσκάκη, κοινωνιολόγο, μέλος ΔΣ ΟΜΥΛΕ, με θέμα «Αποτίμηση ιδιωτικοποίησης ΟΛΠ».

Τη συζήτηση θα συντονίσει η Βανέσσα Κατσαδρή, επίκουρη καθηγήτρια Θαλάσσιας και Παράκτιας Μηχανικής, Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Θα γίνουν 10λεπτες τοποθετήσεις από τους βουλευτές Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, εκπροσώπους άλλων κομμάτων και αυτοδιοικητικών κινήσεων του νομού Μαγνησίας.

Θα επακολουθήσουν 5-λεπτες παρεμβάσεις εκ μέρους εκπροσώπων των επαγγελματικών φορέων που σχετίζονται με τη λιμενική δραστηριότητα και εν συνεχεία θα υπάρξουν ερωτήσεις και διάλογος.

Ο σύνδεσμος για το event της εκδήλωσης είναι: https://fb.me/e/34wFLn9Ja

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση