Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Εκδήλωση της Χ.Α. στο Βόλο
Εκδήλωση της Χ.Α. στο Βόλο

Εκδήλωση της Χ.Α. στο Βόλο

Εκδήλωση της Τ.Ο. Μαγνησίας πραγματοποιήθηκε στο Βόλο με προσκεκλημένο τον βουλευτή Β’ Αθηνών της Χρυσής Αυγής, Ηλία Παναγιώταρο.

Την εκδήλωση άνοιξαν με χαιρετισμό τους ο Χρήστος Τσιόλας, εκπροσωπώντας τον Νομό Τρικάλων και η Μαρία Μπίλη εκπροσωπώντας τον Νομό Λάρισας, λέγοντας ότι όλοι οι Νομοί της Θεσσαλίας θα δώσουν την μάχη των Περιφερειακών εκλογών με το ψηφοδέλτιο της Ελληνικής Αυγής που θα παρουσιαστεί το προσεχές διάστημα και θα αποτελείται από πρόσωπα που έχουν δώσει τα διαπιστευτήριά τους όλα αυτά τα χρόνια στους Εθνικιστικούς Αγώνες.

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο βουλευτής του Νομού Μαγνησίας Παναγιώτης Ηλιόπουλος, ο οποίος τόνισε ότι η Χρυσή Αυγή αποτελεί την μοναδική Ελπίδα για την Πατρίδα.

Ο Ηλίας Παναγιώταρος ανέλυσε τις θέσεις της Χρυσής Αυγής για την οικονομία, σημειώνοντας πως με το ολοκληρωμένο πρόγραμμα του Λαϊκού Συνδέσμου και την πολιτική βούληση που απαιτείται και την οποία διαθέτει ο αρχηγός Ν. Γ. Μιχαλολιάκος θα μπορέσει η πατρίδα να βγει από το αδιέξοδο των μνημονιακών πολιτικών και να έρθει επιτέλους ανάπτυξη στην χώρα.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διακομιδή ηλικιωμένου από την Αλόννησο στο Βόλο - https://t.co/C8ez3UvDbp -

  • Συνελήφθη για παραβίαση ωραρίου στον Αλμυρό - https://t.co/Lj3WLGXDdB -

  • Οι σκιές του 21ου αιώνα - https://t.co/s9aYIGQYuR -

"Αλιεύοντας" την είδηση