Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Εκδήλωση ΤΕΕ με Πυροσβεστική Υπηρεσία για το σύστημα e-άδειες
Εκδήλωση ΤΕΕ με Πυροσβεστική Υπηρεσία για το σύστημα e-άδειες

Εκδήλωση ΤΕΕ με Πυροσβεστική Υπηρεσία για το σύστημα e-άδειες

Σημαντικά θέματα και προβλήματα που προκύπτουν από την εφαρμογή του συστήματος e-άδειες είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν ανώτερα στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόλου, με μηχανικούς μέλη του Τεχνικού Επιμελητηρίου Μαγνησίας, που συναντήθηκαν την Τετάρτη 18 Μαΐου 2022, στο αμφιθέατρο του κτηρίου του τοπικού τμήματος.

Όπως συναποφασίστηκε στο τέλος της συνάντησης, θα δημιουργηθεί Ομάδα Συνεργασίας που θα αποτελείται από μέλη του ΤΕΕ Μαγνησίας, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και των τμημάτων πυρασφάλειας της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόλου και της Α’ ΒΙΠΕ Βόλου, οι οποία  θα καταρτήσει οδηγό – εφαρμογή για το σύστημα e-άδειες, που θα ακολουθείται από όλους τους εμπλεκόμενους.

Στην πρώτη δια ζώσης εκδήλωση που διοργάνωσε το ΤΕΕ Μαγνησίας, τέθηκαν θέματα και ζητήθηκαν απαντήσεις για την παθητική και την ενεργητική των κτηρίων, τους ελέγχους από πλευράς Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, τα πιστοποιητικά πυρασφάλειας, τις αλλαγές χρήσης σε κτήριο.

Από την πλευρά τους τα στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόλου, ζήτησαν τη συνεργασία με τους μηχανικούς σε όλα τα θέματα, ώστε να υπάρχει ανταλλαγή απόψεων και γρήγορη αντιμετώπιση των όποιων προβλημάτων ανακύπτουν.

Όπως τόνισε η πρόεδρος της Δ.Ε. του Τεχνικού Επιμελητηρίου Μαγνησίας,  Νάνσυ Καπούλα, «η συγκεκριμένη εκδήλωση, είναι η απαρχή μιας μόνιμης συνεργασίας με την Υπηρεσία, προκειμένου να αντιμετωπίζονται άμεσα τα προβλήματα από την εφαρμογή της νομοθεσίας, ώστε να μην ταλαιπωρούνται πρωτίστως πολίτες και μηχανικοί».

Στην ενημερωτική συνάντηση από πλευράς Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόλου, μετείχαν ο των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Μαγνησίας πύραρχος  Γιώργος Βλόντζος, οι Κωνσταντίνος Τσίκας, αντιπύραρχος, Νικόλαος Μολιός, επιπυραγός, Γιάννης Τσιώμος, επιπυραγός και Κωνσταντίνος Γιοβάνης, υπαρχιπυροσβέστης, ενώ το συντονισμό της εκδήλωσης ανέλαβε το μέλος της Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ Μαγνησίας, Παναγιώτης Σοφουλάκης.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση