Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Εκδήλωση συμπλήρωσης 70 χρόνων ιστορίας 7ου Συστήματος Ναυτοπροσκόπων Βόλου
Εκδήλωση συμπλήρωσης 70 χρόνων ιστορίας 7ου Συστήματος Ναυτοπροσκόπων Βόλου

Εκδήλωση συμπλήρωσης 70 χρόνων ιστορίας 7ου Συστήματος Ναυτοπροσκόπων Βόλου

Στο κατάμεστο κλειστό δημοτικό θέατρο της Νέας Ιωνίας το 7ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων έκλεισε εχθές, 27 Ιανουαρίου 2018, τις επετειακές του εκδηλώσεις για τα 70 χρόνια αδιάλειπτης λειτουργίας του.

Ιδρύθηκε το 1948 από τον αείμνηστο Αρχηγό Χαράλαμπο Παπαδιώτη και έκτοτε έχει προσφέρει τις συναρπαστικές εμπειρίες και βιώματα του Προσκοπισμού σε χιλιάδες παιδιά που εξελίχθηκαν σε σπουδαίες προσωπικότητες της πόλης. Στις δύο ώρες της εκδήλωσης οι θεατές απόλαυσαν ένα ζωντανό στο οποίο οι επιμελημένες ψηφιακές αφηγήσεις που επιμελήθηκαν ενήλικα στελέχη του Συστήματος, διαπλέκονταν με ζωντανές παρουσιάσεις και διαδραστικά παιχνίδια που κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού.

Σήμερα το 7ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες προσκοπικές μονάδες στη Θεσσαλία και συνεχίζει να παρέχει ποιοτικές δραστηριότητες στη πόλη και την ύπαιθρο στη νεολαία.

Στην αποφώνηση του ο αρχηγός Συστήματος  Κώστας Χατζησταματίου τόνισε πως: «Θα ήθελα να υποσχεθώ ότι στα ογδόντα θα είμαστε πάλι εδώ, όλοι μαζί. Μόνο που πολλά από τα σημερινά παιδιά θα είναι τότε ενήλικα στελέχη και θα καμαρώνουμε για μια ιστορία που συνεχίζει και έχει μέλλον». Με αφορμή τη συμπλήρωση 70 χρόνων λειτουργίας το Διοικητικό Συμβούλιο του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων απένειμε στο 7ο Σύστημα το Προσκοπικό Μετάλλιο Εξαίρετων Πράξεων.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν δεκάδες γονείς, παλαιοί πρόσκοποι, φίλοι του Συστήματος και τίμησαν με τη παρουσία τους: ο  βουλευτής Μαγνησίας   Μ. Μπαλής   η αντιπεριφερειάρχης Δ. Κολυνδρίνη, οι αντιδήμαρχοι  Α. Ζέρβας και Δ. Κότογλου, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΜΒ   Σ. Παπαευσταθίου, η πρόεδρος της -ΔΙΕΚ  Σ. Χάλαρη, ο δημοτικός σύμβουλος Ιάσονας Αποστολάκης, ο Αστυνομικός Διευθυντής Β. Καραΐσκος, εκ μέρους της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βόλου, ο γενικός έφορος του ΣΕΠ  Χ. Μητρομάρας,  τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων κκ. Προμπονάς και Χαλιάσος, ο έφορος Προσκόπων Μαγνησίας  Κ. Μαγαλιός, η   Κ. Χαριτάκη πρόεδρος και Κατερίνα Παπούκα έφορος του Τοπικού Τμήματος Βόλου του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Σύλληψη 17χρονου στη Ν. Ιωνία με κάνναβη #ακατέργαστηκάνναβη - https://t.co/iKuNbshtIE -

  • Παράταση προθεσμίας υποβολής αιτήσεων πρώτης αρωγής για τους σεισμόπληκτους της Σάμου και της Θεσσαλίας… - https://t.co/rDQUYaOv00 -

  • Πιστώνονται οι λογαριασμοί πολιτών και επιχειρήσεων στις Σποράδες για το Μεταφορικό Ισοδύναμο του 2021… - https://t.co/gR3S7PWNdt -

"Αλιεύοντας" την είδηση