Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Εκδήλωση Συλλόγου Καταστηματαρχών Επιπλοποιών & Συναφών Επαγγελμάτων Μαγνησίας
Εκδήλωση Συλλόγου Καταστηματαρχών Επιπλοποιών & Συναφών Επαγγελμάτων Μαγνησίας

Εκδήλωση Συλλόγου Καταστηματαρχών Επιπλοποιών & Συναφών Επαγγελμάτων Μαγνησίας

Ο Σύλλογος Καταστηματαρχών Επιπλοποιών & Συναφών Επαγγελμάτων Ν. Μαγνησίας διοργάνωσε μια όμορφη βραδιά για τα μέλη του, το περασμένο Σάββατο 16 Ιουλίου στο Golden Beach Bar στη Χρυσή Ακτή Παναγιάς.

Η εκδήλωση είχε μεγάλη επιτυχία και απήχηση στα μέλη του Συλλόγου, τα οποία διασκέδασαν και ξέφυγαν από τη ρουτίνα της καθημερινότητας.

Τη βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι τοπικών φορέων. Συγκεκριμένα, εκ μέρους του Επιμελητηρίου Μαγνησίας παρευρέθηκε ο υπεύθυνος Συμβουλευτικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων Βασίλειος και εκ μέρους της οι ντιπρόεδροι Νικόλαος Πλουμιστός και Ιωάννης Φόβος.

Καλωσόρισμα απηύθυνε ο πρόεδρος του Συλλόγου Ιωάννης Στρουμπόλιας, ο οποίος εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου ευχαρίστησε θερμά τα μέλη του Συλλόγου που αγκάλιασαν την προσπάθεια αυτή και παρευρέθηκαν με συγγενικά και φιλικά πρόσωπα. Το ΔΣ ευχαριστεί θερμά και τους υποστηρικτές που συνέβαλλαν στο καλύτερο της εκδήλωσης, αλλά και το Επιμελητήριο Μαγνησίας που στηρίζει κάθε δράση που γίνεται για τα μέλη του Συλλόγου.

Την περίοδο που διανύουμε, για να τα καταφέρουμε ως επαγγελματίες αλλά και ως κοινωνία συνολικά, είναι απαραίτητη η επικοινωνία, η συνεργασία και η συνοχή. Ο κλάδος των Επιπλοποιών & Συναφών Επαγγελμάτων έχει πληγεί σε όλη τη διάρκεια της πανδημίας και συνεχίζει να έχει σοβαρά προβλήματα, όπως η προστασία και αναγνώριση του επαγγέλματος και η έλλειψη εργατικών χεριών. Μόνο με ενότητα και ομόνοια θα καταφέρουμε να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της καθημερινότητας και να επιβιώσουμε.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση