Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Εκδήλωση στο Ξενία για τη μαρίνα του Βόλου
Εκδήλωση στο Ξενία για τη μαρίνα του Βόλου

Εκδήλωση στο Ξενία για τη μαρίνα του Βόλου

“Η μαρίνα του Βόλου, το νέο λιμάνι, το της  πόλης” είναι το θέμα της εκδήλωσηςς μιας εναλλακτικής πρότασης του αρχιτέκτονα Σωτήρη Γιαμάκου, για την αξιοποίηση όλων των δυνατοτήτων ς του λιμανιού, στο πλαίσιο μιας συνολικής ανασυγκρότησης της πόλης του Βόλου με άμεσο οικονομικό αντίκτυπο.

Η εκδήλωση θα γίνει στην αίθουσα εκδηλώσεων – συνεδρίων του υ «» ( Βόλου, περιοχή Αγίου Κωνσταντίνου) την Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2018 στις 19:00.

Η πρόταση ενσωματώνει το σύνολο των αναπτυξιακών δυνατοτήτων της περιοχής και προσδιορίζει με σαφήνεια και ρεαλισμό το του λιμανιού και της πόλης.

Η μιας μεγάλης εικόνας από τις δυνατότητες της πόλης του Βόλου, σκοπεύει αφενός μεν να προσδιορίσει τη δυνατότητα για τακτοποίηση όλων των δραστηριοτήτων που απορρέουν από τη λειτουργία του λιμανιού σήμερα, αφετέρου δε να τεκμηριώσει τη δυνατότητα ς όλης της ακίνητης περιουσίας που σήμερα αποτελεί τη χερσαία ζώνη του λιμένα.

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί οπτικοακουστικό υλικό καθώς επίσης και παγκόσμια παρα αστικής ανάπλασης ανάλογου βεληνεκούς, με άμεσο και τεράστιο οικονομικό αντίκτυπο στην πόλη.

Η συμμετοχή είναι σημαντική και όσοι θέλουν μπορούν να αποστείλουν τις απόψεις τους στο e- mail: volos.marina.eu@gmail.com.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση