Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Εκδήλωση στο Ξενία για τη μαρίνα του Βόλου
Εκδήλωση στο Ξενία για τη μαρίνα του Βόλου

Εκδήλωση στο Ξενία για τη μαρίνα του Βόλου

“Η μαρίνα του Βόλου, το νέο λιμάνι, το μέλλον της  πόλης” είναι το θέμα της εκδήλωσηςπαρουσίασης μιας εναλλακτικής πρότασης του αρχιτέκτονα Σωτήρη Γιαμάκου, για την αξιοποίηση όλων των δυνατοτήτων ανάπτυξης του λιμανιού, στο πλαίσιο μιας συνολικής ανασυγκρότησης της πόλης του Βόλου με άμεσο οικονομικό αντίκτυπο.

Η θα γίνει στην αίθουσα εκδηλώσεων – συνεδρίων του ξενοδοχείου «» (παραλία Βόλου, περιοχή Αγίου Κωνσταντίνου) την Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου στις 19:00.

Η πρόταση ενσωματώνει το σύνολο των αναπτυξιακών δυνατοτήτων της περιοχής και προσδιορίζει με σαφήνεια και ρεαλισμό το μέλλον του λιμανιού και της πόλης.

Η μιας μεγάλης εικόνας από τις δυνατότητες της πόλης του Βόλου, σκοπεύει αφενός μεν να προσδιορίσει τη δυνατότητα για τακτοποίηση όλων των δραστηριοτήτων που απορρέουν από τη λειτουργία του λιμανιού σήμερα, αφετέρου δε να τεκμηριώσει τη δυνατότητα ανάπτυξης όλης της ακίνητης περιουσίας που σήμερα αποτελεί τη χερσαία ζώνη του λιμένα.

Στην θα παρουσιαστεί οπτικοακουστικό υλικό καθώς επίσης και παγκόσμια παραδείγματα αστικής ανάπλασης ανάλογου βεληνεκούς, με άμεσο και τεράστιο οικονομικό αντίκτυπο στην πόλη.

Η συμμετοχή είναι σημαντική και όσοι θέλουν μπορούν να αποστείλουν τις απόψεις τους στο e- mail: volos.marina.eu@gmail.com.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • #διακομιδή 35χρονης και βρέφους από τις Β. Σποράδες στο Βόλο #διακομιδή - https://t.co/ZLwth33Q3M -

  • Πτυχιακές και Διπλωματικές εξετάσεις στην Σχολή Βυζ. Μουσικής της Μητροπόλεως Δημητριάδος - https://t.co/GGuqGUaGqK… -

  • Εγκαινιάστηκε το Πολιτιστικό Κέντρο Καλών Νερών #ΠολιτιστικόΚέντροΚαλώνΝερών - https://t.co/QFzt00Tzjb -

"Αλιεύοντας" την είδηση