Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Εκδήλωση στο “Park Hotel “ για την Οικονομική Πολιτική & Ιδιωτικό Χρέος
Εκδήλωση  στο “Park Hotel “ για την Οικονομική Πολιτική & Ιδιωτικό Χρέος

Εκδήλωση στο “Park Hotel “ για την Οικονομική Πολιτική & Ιδιωτικό Χρέος

Ενημερωτική με θέμα « Οικονομική Πολιτική & Ιδιωτικό Χρέος»,   πραγματοποιεί ο το Σάββατο, 12 Οκτωβρίου 2019 και 10:30, στην αίθουσα συνεδριάσεων του ξενοδοχείου “Park Hotel “ (Δεληγιώργη 2, Βόλος).

Σκοπός της ς είναι η των μελών του Εμπορικού Συλλόγου και κάθε επαγγελματία/ επιχειρηματία /ιδιώτη, ο οποίος επιθυμεί να ενημερωθεί και να λύσει απορίες που αφορούν την ένταξή του στην πλατφόρμα του εξωδικαστικού μηχανισμού, στις διαδικασίες μείωσης ιδιωτικού χρέους, στην της α' κατοικίας των υπερχρεωμένων και στη διευθέτηση των κόκκινων δανείων.

Κύριος ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι ο ειδικός γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους,   Κουρμούσης Φώτης, καθώς θα συνοδεύεται από τον γενικό γραμματέα Οικονομικής Πολιτικής Τριαντόπουλο Χρήστο, ο οποίος με τη σειρά του θα αναφερθεί στα θέματα που αφορούν στις ρυθμίσεις των ασφαλιστικών ταμείων και εφορίας.

“Η συμμετοχή όλων είναι σημαντική, καθώς θεωρούμε ότι η ορθή ενημέρωση μπορεί να βοηθήσει πολλούς συναδέλφους αλλά και συμ μας, οι οποίοι νιώθουν εγκλωβισμένοι στη δίνη των οφειλών τους” αναφέρει η του ΕΣΒ.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση