Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Εκδήλωση στο “Park Hotel “ για την Οικονομική Πολιτική & Ιδιωτικό Χρέος
Εκδήλωση  στο “Park Hotel “ για την Οικονομική Πολιτική & Ιδιωτικό Χρέος

Εκδήλωση στο “Park Hotel “ για την Οικονομική Πολιτική & Ιδιωτικό Χρέος

Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα « Πολιτική & Ιδιωτικό Χρέος»,   πραγματοποιεί ο Εμπορικός Βόλου το Σάββατο, 12 Οκτωβρίου 2019 και 10:30, στην αίθουσα συνεδριάσεων του υ “Park Hotel “ (Δεληγιώργη 2, ).

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση των μελών του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου και κάθε επαγγελματία/ επιχειρηματία /ιδιώτη, ο οποίος επιθυμεί να ενημερωθεί και να λύσει απορίες που αφορούν την ένταξή του στην πλατφόρμα του εξωδικαστικού μηχανισμού, στις διαδικασίες μείωσης ιδιωτικού χρέους, στην προστασία της α' ς των υπερχρεωμένων και στη διευθέτηση των κόκκινων δανείων.

Κύριος ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι ο ειδικός Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους,   Κουρμούσης Φώτης, καθώς θα συνοδεύεται από τον γενικό γραμματέα ς Πολιτικής Τριαντόπουλο Χρήστο, ο οποίος με τη σειρά του θα αναφερθεί στα θέματα που αφορούν στις των ασφαλιστικών ταμείων και εφορίας.

“Η συμμετοχή όλων είναι σημαντική, καθώς θεωρούμε ότι η ορθή ενημέρωση μπορεί να βοηθήσει πολλούς συναδέλφους αλλά και συμπολίτες μας, οι οποίοι νιώθουν εγκλωβισμένοι στη δίνη των οφειλών τους” αναφέρει η του ΕΣΒ.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση