Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Εκδήλωση στο “Park Hotel “ για την Οικονομική Πολιτική & Ιδιωτικό Χρέος
Εκδήλωση  στο “Park Hotel “ για την Οικονομική Πολιτική & Ιδιωτικό Χρέος

Εκδήλωση στο “Park Hotel “ για την Οικονομική Πολιτική & Ιδιωτικό Χρέος

Ενημερωτική με θέμα « Οικονομική Πολιτική & »,   πραγματοποιεί ο το Σάββατο, 12 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 10:30, στην αίθουσα συνεδριάσεων του ξενοδοχείου “Park Hotel “ (Δεληγιώργη 2, Βόλος).

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η των μελών του Εμπορικού Συλλόγου και κάθε επαγγελματία/ επιχειρηματία /ιδιώτη, ο οποίος επιθυμεί να ενημερωθεί και να λύσει απορίες που αφορούν την ένταξή του στην πλατφόρμα του εξωδικαστικού μηχανισμού, στις διαδικασίες μείωσης ιδιωτικού χρέους, στην προστασία της α’ κατοικίας των υπερχρεωμένων και στη διευθέτηση των κόκκινων δανείων.

Κύριος ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι ο ειδικός γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους,   Κουρμούσης , καθώς θα συνοδεύεται από τον γενικό γραμματέα Οικονομικής Πολιτικής Τριαντόπουλο Χρήστο, ο οποίος με τη σειρά του θα αναφερθεί στα θέματα που αφορούν στις ρυθμίσεις των ασφαλιστικών ταμείων και εφορίας.

“Η συμμετοχή όλων είναι σημαντική, καθώς θεωρούμε ότι η ορθή μπορεί να βοηθήσει πολλούς συναδέλφους αλλά και συμπολίτες μας, οι οποίοι νιώθουν εγκλωβισμένοι στη δίνη των οφειλών τους” αναφέρει η διοίκηση του ΕΣΒ.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Εξουδετερώθηκαν πέντε #οβίδες του Β' Παγκοσμίου Πολέμου στις Πλάκες #οβίδες - https://t.co/pzKnc3oxwG -

  • Γ. Καραμάνος: «Χρυσή ευκαιρία ΤΩΡΑ για την ανάπτυξη του αεροδρομίου Κεντρικής Ελλάδος» - https://t.co/rccgl8nmJV… -

  • Προς ολοκλήρωση οι Πανελλαδικές Εξετάσεις υποψηφίων των ΕΠΑΛ #πανελλαδικέςεξετάσεις - https://t.co/ZcY5zyNXCB -

"Αλιεύοντας" την είδηση