Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Εκδήλωση στο “Park Hotel “ για την Οικονομική Πολιτική & Ιδιωτικό Χρέος
Εκδήλωση  στο “Park Hotel “ για την Οικονομική Πολιτική & Ιδιωτικό Χρέος

Εκδήλωση στο “Park Hotel “ για την Οικονομική Πολιτική & Ιδιωτικό Χρέος

Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα « Οικονομική Πολιτική & »,   πραγματοποιεί ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου το Σάββατο, 12 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 10:30, στην αίθουσα συνεδριάσεων του ξενοδοχείου “Park Hotel “ (Δεληγιώργη 2, Βόλος).

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση των μελών του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου και κάθε επαγγελματία/ επιχειρηματία /ιδιώτη, ο οποίος επιθυμεί να ενημερωθεί και να λύσει απορίες που αφορούν την ένταξή του στην πλατφόρμα του εξωδικαστικού μηχανισμού, στις διαδικασίες μείωσης ιδιωτικού χρέους, στην προστασία της α’ κατοικίας των υπερχρεωμένων και στη διευθέτηση των κόκκινων δανείων.

Κύριος ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι ο ειδικός γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους,   Κουρμούσης Φώτης, καθώς θα συνοδεύεται από τον γενικό γραμματέα Οικονομικής Πολιτικής Τριαντόπουλο Χρήστο, ο οποίος με τη σειρά του θα αναφερθεί στα θέματα που αφορούν στις ρυθμίσεις των ασφαλιστικών ταμείων και εφορίας.

“Η συμμετοχή όλων είναι σημαντική, καθώς θεωρούμε ότι η ορθή ενημέρωση μπορεί να βοηθήσει πολλούς συναδέλφους αλλά και συμπολίτες μας, οι οποίοι νιώθουν εγκλωβισμένοι στη δίνη των οφειλών τους” αναφέρει η διοίκηση του ΕΣΒ.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Δύο μικροσεισμοί δυτικά του Βόλου - https://t.co/VUjfTc8Zjr -

  • Ζέττα Μακρή: Ο ιαματικός τουρισμός ενισχύει την περιφερειακή ανάπτυξη λόγω της γεωγραφικής διασποράς των φυσικών ια… - https://t.co/PIkPTd9hhj -

  • Ερώτηση Κατερίνας Παπανάτσιου για την ανάγκη στελέχωσης του Κ.Υ. Ζαγοράς με καρδιολόγο   - https://t.co/5ipE64Qddj -

"Αλιεύοντας" την είδηση