Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Εκδήλωση πολυθεματική με ομιλίες και βραβεύσεις από τον 1ο Σοροπτιμιστικό Όμιλο Βόλου
Εκδήλωση πολυθεματική με ομιλίες και βραβεύσεις από τον 1ο Σοροπτιμιστικό Όμιλο Βόλου

Εκδήλωση πολυθεματική με ομιλίες και βραβεύσεις από τον 1ο Σοροπτιμιστικό Όμιλο Βόλου

Την Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2019 7.00 μ.μ. στο ξενοδοχείο Παρκ

Εκδήλωση στο πλαίσιο των “Orange days” κατά της ς των γυναικών, της Ημέρας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων καθώς και της Ημέρας Διεθνούς Σοροπτιμισμού διοργανώνει ο 1ος Σοροπτιμιστικός Όμιλος τη Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου στις 7.00 το απόγευμα στο ξενοδοχείο “ΠΑΡΚ” στο Βόλο.

Η πολυθεματική εκδήλωση περιλαμβάνει ομιλίες και εισηγήσεις και συγκεκριμένα :

Ο Σοροπτιμισμός από τις Orange days στα ανθρώπινα δικαιώματα” από τη δρ. Ευαγγελία Γκόλια πρόεδρο 1ου Σοροπτιμιστικού Ομίλου ,

Έμφυλη και οι διάφορες εκφάνσεις της” από τη Λώρα Νασίκα, δικηγόρο, γ.γ. 1ου Σοροπτιμιστικού Ομίλου Βόλου,

Η μορφοποιός δυναμική του σχολείου απέναντι στην κακοαπό τη Σοφία Κανταράκη , φιλόλογο, υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων Δ.Ε.Μαγνησίας

– 15 χρόνια λειτουργίας” από τον Λίνο Βίγκλα, διευθυντή Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Βόλου,

Το φύλο σε πρώτο πλάνο” από τη Χριστίνα Ρούμπου, σύμβουλο ψυχολόγο Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Βόλου,

Δεύτερη ευκαιρία” από την Παναγιώτη Χριστογιάννη , εκπαιδεύτρια Κοινωνικού Γραμματισμού Σ.Δ.Ε.Βόλου και τη Μαριάνθη Χατζή, εκπαιδευτικό.

Θα ακολουθήσει βράβευση εκπαιδευομένων στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Βόλου.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την των διευθυντριών προγράμματος του 1ου Σοροπτιμιστικού Ομίλου Βόλου Κίρκη Παπαδήμα και Αθηνά Κουτσοδόντη – Κωστίκα.

Φωταγώγηση της Εξωραϊστικής Λέσχης  

Εν τω μεταξύ, με πορτοκαλί χρώμα  φωταγωγήθηκε την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2019 στις 7 το απόγευμα το κτήριο της Εξωραϊστικής Λέσχης στο Βόλο (Ι. Καρτάλη με Πολυμέρη) με πρωτοβουλία του 1ου Σοροπτιμιστικού Ομίλου Βόλου στο πλαίσιο εκστρατείας 16 ημερών για την κατά των γυναικών.

Πρόκειται για δράση και πρωτοβουλία με την ονομασία “Orange days” που πραγματοποιείται σε παγκόσμιο επίπεδο προτάσσοντας την επιτακτική ανάγκη ενημέρωσης και ευαισθητος σε θέματα που αφορούν γυναίκες σε όλον τον κόσμο αλλά και στη χώρα μας που υπόκεινται σε συμπεριφορά (λεκτική και σωματική) βίας.

Η φωταγώγηση του κτηρίου της Εξωραϊστικής Λέσχης Βόλου επελέγη λόγω της ιστορικότητας του και του κεντρικού σημείου που βρίσκεται με στόχο κυρίως την πληροφόρηση και στη συνέχεια τη συσπείρωση όλων για δράση και αντίδραση.

Ανάλογη δράση πραγματοποιήθηκε στη των Ελλήνων στην Αθήνα και στο Λευκό Πύργο στη Θεσσαλονίκη αλλά και σε όλον τον κόσμο με το ίδιο σύνθημα και με τον ίδιο στόχο.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση